Filtre
 lei
 lei

Prosoape si halate de baie

Prosop alb Pouce 30 x 50 cm, 300 g
Prosop alb Pouce 50 x 90 cm, 300 g
Prosop de baie albastru din bumbac, 30 x 50 cm
Prosop alb Pouce 70 x 130 cm, 300 g

Dupa o zi grea la birou, un dus fierbinte este una dintre cele mai eficiente metode prin care te poti relaxa.

Creeaza-ti propriul ritual prin care sa-ti recapeti energia de care ai nevoie si acorda atentie tuturor detaliilor, pentru ca ele fac intotdeauna diferenta. De pilda, un prosop cu o textura catifelata, iti ofera un plus de confort si o senzatie placuta la atingere.

Calitatea prosoapelor este unul dintre aspectele pe care nu multi le constientizeaza, dar care iti confera starea de bine pe care o doresti. Dupa ce te usuci cu un prosop bun, meriti sa te destinzi, iar halatul tau ar fi bine sa-ti creeze aceeasi stare de confort.

Descopera modelul ideal de halat din gama noastra de prosoape si halate de baie, pentru relaxare si destindere totala. Totodata, daca esti in cautarea unui prosop de plaja, cele de la Actuel din bumbac au fost special concepute pentru tine: usoare, moi, rezistente, care promit o uscare rapida.

De asemenea, prosoapele de la Actuel vin cu cele mai fresh designuri, iar, din gama variata de la Auchan, iti poti alege modelele favorite. Halatele de baie pentru barbati si femei, prezente in oferta Auchan, sunt realizate din materiale de inalta calitate, pentru a-ti oferi confortul pe care il doresti. Astfel, produsele, disponibile in diverse culori si dimensiuni, sunt confectionate din bumbac, foarte cautat pentru ca ofera cea mai placuta senzatie asupra pielii.

Relaxarea de care ai nevoie poate veni in urma unei bai fierbinti, insa rasfata-te pe urma si cu produse calitative din gama noastra de prosoape si halate de baie.

Profita de preturile avantajoase de la Auchan si alege produsul ideal pentru tine. Si nu uita, poti comanda cu incredere de pe Auchan.ro si ai parte de livrare rapida in toata tara.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.