Filtre
 lei
 lei

Pungi cadou

Punga Cadou, Sweet Moment Simple Print
pasare_rosie
Punga Cadou, dimensiune S, Culori Asortate
pasare_rosie
Punga Cadou, dimensiune XL, Sweet Moment
pasare_rosie
Punga Hello Winter Print Efect
pasare_rosie
Punga Cadou, dimensiune L, Hello Winter
pasare_rosie
Punga Cadou, dimensiune XL, Hello Winter
pasare_rosie
Punga Cadou, dimensiune L, Hellowinter Print Efect
pasare_rosie
Punga Cadou, Hello Winter Simple Print
pasare_rosie
Punga Cadou, Sweet Moment Simple print
pasare_rosie
Punga Hello Winter Simple Print
pasare_rosie
Punga Cadou, Print Efect
- 32% 6.5

In stoc

pasare_rosie

Stim cat de mult conteaza pentru tine sa le oferi celor apropiati darurile ideale. Cadourile de Craciun trebuie sa fie daruite doar in pungi de cadou care sa le completeze perfect. La Auchan gasesti o gama variata de unde sa alegi exact punga cadou potrivita fiecarui dar pe care il faci. Sunt multe aspecte care definesc cele mai reusite pungi cadouri.

O punga de cadou trebuie sa se potriveasca darului oferit, din punct de vedere al dimensiunilor si formei. Tocmai de aceea, la Auchan gasesti o varietate foarte mare de pungi, selectate atent in baza acestor criterii. Si modelul este necesar sa fie unul special. Ti-am pregatit foarte multe modele din care sa alegi sacosa cadou perfecta pentru perioada sarbatorilor de iarna.

In oferta noastra poti descoperi modele cu simboluri specifice Craciunului. Daca esti un adept al minimalismului, la Auchan gasesti si variante de pungi cadou simple. In cazul acestora, diferenta o poate face culoarea. Avem variante intr-o gama bogata de culori si nuante.

Stim ca si pretul conteaza foarte mult. In special atunci cand trebuie sa faci mai multe daruri, este bine sa fii cat mai chibzuit. Poti sa cauti fara griji in oferta Auchan, deoarece la noi gasesti cu siguranta pungi cadou ieftine. Practicam un pret foarte avantajos si iti oferim si reduceri de care sigur vei dori sa profiti.

Comanda online pungi cadouri ieftine de la Auchan. Iti oferim livrare rapida direct la usa ta sau iti putem aduce produsele in cel mai apropiat magazin. Poti cumpara produsele favorite si din aplicatia Auchan, disponibila pe iOS si Android.

In plus, daca te inscrii in My Auchan Club, vei beneficia si de multe alte promotii speciale. Alege-ti variantele preferate de pungi cadou si pregateste darurile pentru cei dragi. Traieste la maxima intensitate farmecul minunatelor zile de Craciun!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.