Ravioli cu ciuperci Antica Corte 250 g
Se recomanda a fi preparate conform instructiunilor de pe ambalaj si servite alaturi de sosul preferat.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1133
- kcal pe 100g sau 100ml 269
- Grasimi (g sau ml) 7.6
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 3.7
- Glucide (g sau ml) 39
- din care zaharuri (g sau ml) 3.6
- Sare (g sau m 1.1
- Proteine (g sau ml ) 9.7
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Ingrediente pentru aluat (67%): gris din grau dur, oua (20%)
Ingrediente pentru umplutura(33%): branza de vaci ricotta (zer din lapte, lapte, sare, regulator de aciditate: acid lactic), ciuperci funghi porcini "Boletusedulis" si din grup 13%
Condimente cu ciuperci funghi porcini 10% (funghi porcini "Boletusedulis" si din grup 71%, ulei din floarea soarelui, apa, ceapa, patrunjel, sare, preparat pentru mancaruri, amidon din porumb, usturoi, corector de aciditate: acid citric, condimente, arome)
Pesmet (faina de grau tanar tip "0", drojdie de bere, sare), fulgi de cartofi (cartofi, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi)
Branza Grana Padano (lapte, cheag, sare, conservanti: proteina din ou lizozima), zer din lapte, ulei de masline, inulina, fibre de mazare, fibra vegetala
Branza (branza, zer din lapte, sare de topire: citrat de sodiu), praz, sare, patrunjel, piper, usturoi, vin, preparat vegetal pentru mancaruri(contine: soia, telina), arome
Poate contine urme de crustacee, peste, moluste, alune, coji de fructe, mustar. - Alergeni descriere grau, oua, lapte, soia, telina
Informatii generale
- Brand / marca Antica Corte
- Tip Ravioli
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.25
- Cantitate neta scursa (kg) 0.25
- Greutate (g) 0.25
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Italia
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se depozita la o temperatura de 4°C - 6°C