Filtre
 lei
 lei

Retelistica

Cablu de retea CAT5e Qilive cu mufe RJ-45, 3m
Cablu de retea CAT5e Qilive cu mufe RJ-45, 1.5m
Cablu de retea CAT5e Qilive cu mufe RJ-45, 10m
Cablu de retea CAT5e Qilive cu mufe RJ-45, 30m
Cupla modulara Qilive cu conectori RJ-45
Cablu de retea Hama CAT5E cu lungime de 5m
Cablu de retea CAT5e Qilive cu mufe RJ-45, 15m
Router Tenda F3 300 Mbps alb
Router Wireless AC1200 MBPS Tenda AC8
Router Wireless AC1200 MBPS Tenda AC5
Router wireless 3G/4G TP-Link TL-MR3420 alb
Extender Wireless AC 750 MBPS Tenda A15

Cu ajutorul conexiunii la internet, ai acces la stiri, muzica, filme, jocuri video si la orice alta sursa de divertisment. In plus, ai nevoie de o conexiune stabila si sigura la internet pentru a putea sa lucrezi, sa faci shopping sau sa iti achiti facturile online.

Auchan are grija sa iti puna la dispozitie tot necesarul de accesorii de retelistica pentru ca accesul tau la internet sa se poata face fara dificultati. Daca vrei sa navighezi online la tine acasa, fara a depinde de vreun cablu, ai nevoie sa achizitionezi un router wireless de calitate.

In oferta noastra poti descoperi modele de router potrivite si pentru locuintele foarte spatioase care necesita semnal puternic. Alege un router Wi-Fi care sa iti permita sa accesezi viteze mari de transfer de date. In cazul in care locuiesti intr-o casa foarte mare, cu etaj, iar varianta de router internet pe care ai ales-o nu te multumeste, cumpara tot de la Auchan un extender semnal wireless. Cu ajutorul unui extender Wi-Fi, vei putea avea semnal la internet in toata casa deoarece un astfel de aparat poate sa amplifice semnalul.

Alege din oferta noastra router wireless sau extender Wi-Fi si bucura-te de calitatea garantata de cele mai cunoscute branduri de pe piata.

Auchan te ajuta si daca esti gamer. Pentru pasionatii de gaming care folosesc PC-uri, conexiunea prin cablu ramane varianta favorita. Aceasta garanteaza stabilitate si viteza maxima.

Alege din oferta noastra pentru produse de retelistica cel mai bun cablu de retea. Afla dimensiunile de care ai nevoie si cumpara cablul din orice magazin Auchan. Daca nu este disponibil in magazin, poti sa comanzi produsul tau preferat direct de pe site sau din aplicatie. Ai livrare direct acasa sau in cel mai apropiat magazin Auchan!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x