text.skipToContent text.skipToNavigation

Rezerva pentru odorizant electric de camera Airwick Mystical Garden 19ml

0.00

(0 review)  scrie un review

Pretul include 19% TVA

Pretul pe litru : 1.031,58 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

Cod produs: 583789

Auchan - Timisoara Stoc limitat
Ultima verificare a fost facuta la 18.03.2019 19:02.Stocul este actualizat la 3 ore. Disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari.
Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
1. Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum.
2. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este in pozitie verticala.
3. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza functionala.
4. Pentru a mari sau reduce intensitatea emisiei de parfum, actionati discul din partea de sus a aparatului. Puteti alege intre 5 nivele de reglare a intensitatii parfumului, potrivit preferintelor dumneavoastra.Semnul cel mai mare de reglaj corespunde unei emisii ridicate de parfum.
5. Pentru a inlocui rezerva de parfum scoteti aparatul din priza si trageti de rezerva in jos.

INFORMATII DE SIGURANTA:
Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produscu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. (H315) Provoaca iritarea pielii. (H317) Poate provoca o reactie alergica a pielii. (H319).Provoaca o iritare grava a ochilor. (H412) Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. (P101) Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. (P102) A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor. (P280) Purtati manusi de protectie si echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. (P305+P351+P338)

IN CAZ DE CONTACT CU OCHII:
Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. (P337+P313) Daca iritarea ochilor persista: Consultatimedicul. (P301+P312)

IN CAZ DE INGHITIRE:
sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. (P302+P352)
IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spalati cu multa apa si sapun. (P333+P313) In caz de iritare a pielii sau de eruptie cutanata: Consultati medicul.
Contine: 2-Methyl-3-(p-isopropylphenyl)propionaldehyde, Hexyl salicylate, Geraniol, Citral, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, Benzyl salicylate,p-tert-Butyldihydrocinnamaldehyde, Butylphenyl methylpropional, 3-Phenylbutanal, dl-Citronellol, delta-1-(2,6,6-Trimethyl-3-cyclohexen- 1-yl)-2-buten-1-one, Phenylacetaldehyde, Eugenol, β,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-propan-1-all, Linalool. Poate provoca o reactie alergica a pielii.

Informatii generale

  • Brand / marca Airwick
  • Tip Rezerva odorizant

Dimensiuni si impachetare

  • Greutate 19ml

Conditii vanzare

  • Garantie 24 luni

Utilizare

  • Instructiuni utilizare Casa
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x