Rulada Magura cu branza si fructe de padure, 35g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1560
- kcal pe 100g sau 100ml 372
- Grasimi (g sau ml) 151
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 59
- Glucide (g sau ml) 547
- din care zaharuri (g sau ml) 351
- Sare (g sau m 26
- Fibre (g sau ml ) 7
- Proteine (g sau ml ) 4
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Zahar, faina din grau, sirop de glucoza, oua, umplutura de fructe de padure 9% [(sirop de glucoza-fructoza, zahar, suc de coacaze si zmeura obtinut din concentrate 1.4%, piure de capsuni 1%, stabilizator (pectina), emulsifianti (difosfat disodic, mono - si digliceride ale acizilor grasi), ulei vegetal de cocos, acidifiant (acid citric), corector de aciditate (citrat de sodiu), conservant (sorbat de potasiu), extract de hibiscus si morcov, aroma)], grasime vegetala partial hidrogenata (palmier, soia, rapita, shea), uleiuri vegetale rafinate (floarea soarelui, rapita, palmier), grasime vegetala partial hidrogenata (palmier), derivat din zer pudra (din lapte), lapte praf integral 3%, agenti de umezire (sorbitol, glicerina), pudra de cacao cu continut redus de grasime 1.3%, alcool etilic rafinat de origine agricola, ulei rafinat de floarea soarelui, sirop de glucoza-fructoza, emulsifianti (esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina), agenti de afanare (difosfat disodic, carbonat acid de sodiu), pudra de branza 0.1% (din lapte), arome, sare, conservant (sorbat de potasiu)
- Alergeni descriere Contine: gluten, lapte, soia. Poate contine urme de arahide, fructe cu coaja lemnoasa, oua
Informatii generale
- Brand / marca Magura
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 35
- Greutate (g) 0.035
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui
- Mod de preparare Dozare si mixare ingrediente pt aluat, dozare aluat si coacere foaie, dozare sirop, crema si gem, asamblare prajitura, taiere, glazurare si racire prajitura, ambalare si depozitare produs finit