Salata icre de crap cu ceapa Auchan 70 g

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 2391
- kcal pe 100g sau 100ml 581
- Grasimi (g sau ml) 63
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 66
- Glucide (g sau ml) 9
- din care zaharuri (g sau ml) 0.5
- Sare (g sau m 2
- Fibre (g sau ml ) 0.5
- Proteine (g sau ml ) 24
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Ulei vegetal de floarea soarelui, apa, icre crap sarate (Cyprinus carpio 6%), ceapa (4%), icre tarama sarate (Pollachius virens, Pleuronectes platessa, Clupea harengus 3%), agenti de ingrosare (E1414, E412, E415), sare, acidifiant (acid citric), conservanti (E202, E211), antioxidant (E316), arome, colorant natural (carmin)
- Alergeni descriere Icre crap, icre tarama
Informatii generale
- Brand / marca Auchan
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 7
- Cantitate neta scursa (kg) 7
- Greutate (Kg) 0.07
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe capac
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A sa pastra la temperaturi situate intre 0 si 8 grade celsius
- Mod de preparare Preparata prin malaxarea icrelor sarate cu uleiul vegetal, apa, ceapa si aditivii, apoi dozata in caserole inchise cu capace prin presare