Filtre
 lei
 lei

Sanitare

Capac WC Unic Romtatay alb 39 x 48 x 5 cm
Capac WC Romtatay alb 36.7 x 46 x 4 cm
Pachet furtun de dus 2 m + para de dus Tema
Para de dus TE-MA cromata
Cuier autoadeziv cu 5 agatatoare
Sifon flexibil TE-MA pentru chiuveta CD Q32
Cuier autoadeziv cu 2 agatatoare
Para de dus reglabila TE-MA A99 cu 5 jeturi
Sifon flexibil TE-MA pentru chiuveta CD Q40
Para de dus reglabila TE-MA A68 cu 3 jeturi
Baterie de perete Kerste TE-MA pentru cada Q40
Furtun de dus TE-MA din inox 1/2 1750-2250 mm
Baterie pentru lavoar Evosanitary Aqua 671017
Reductie TE-MA universala
Baterie tip lebada Pepelano Tuana TL006
Racord flexibil TE-MA de evacuare WC D100-110

Baia este o incapere care trebuie sa fie mereu curata. In plus, in baie este foarte important caracterul practic al obiectelor si al produselor din aceasta incapere.

La Auchan gasesti instalatii sanitare baie de cea mai buna calitate, la preturi excelente. Este foarte important ca obiectele sanitare din baia ta sa functioneze si sa te poti bucura de un confort sporit. Astfel, noi iti oferim obiecte sanitare bai intr-o gama variata pentru a avea designul dorit.

Una dintre cele mai importante componente ale unei bai este toaleta. O toaleta pe care sa iti doresti s-o folosesti, este cea care este dotata cu un capac confortabil si usor de curatat. La Auchan gasesti oferte excelente de capace wc produse din materiale de cea mai buna calitate si inovatoare pentru a te bucura de fiecare data de senzatia de curatenie.

Chiuveta si cada sunt si ele doua elemente cheie pentru orice baie, iar o baterie care se defecteaza des nu iti va permite sa te speli oricand iti doresti. Alege cele mai bune baterii pentru baie de la Auchan pentru a beneficia de cele mai bune produse de la producatori de renume. Daca preferi dusul in loc de cada, la noi gasesti obiecte sanitare baie potrivite pentru dusuri. Ai multe sortimente de furtun dus si para dus rezistente si cu un design deosebit de la producatori renumiti.

La Auchan gasesti mereu oferte excelente la cele mai bune materiale sanitare. Cumpara online sau din aplicatia noastra si fii mereu la curent cu promotiile atractive concepute special pentru tine.

Poti comanda produsele in cel mai apropiat magazin Auchan sau ti le putem livra direct la tine acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.