Filtre
 lei
 lei

Semipreparate sarate

Cordon bleu de pui Edenia 250 g
Nuggets de pui Edenia 300 g
Cascaval pane Agricola 200 g
Inele de ceapa pane Casa Taraneasca, 300 g
Lasagna Bolognese Edenia 400 g
Pizza Guseppe Dr. Oetker cu sunca, 410 g
Saratele cu branza Auchan, +/- 500g
productie_proprie
Pizza Edenia Prosciutto, 345g
Mozzarella stick Agricola 180 g
Pizza Margherita Auchan, 300g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie congelat
Pizza Guseppe Dr. Oetker cu salam, 380 g
Pizza Edenia Speciale, 325g
Blat de pizza Bonito, 24 cm / 2 x 170 g
Burger vegan Naturli, 320g
Falafel vegan Naturli, 325g
Pizza 4 Cheese cu diverse sortimente de branza Auchan, 320g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Crispy Fillet Agricola, 200 g
Pizza Edenia Quattro Formaggi, 320 g
Falafel Agricola 600 g
Pizza cu sunca Edenia blat pufos, 410 g
Nuggets Europrod din pui 300 g
Snitel din piept de pui Edenia, 320 g
congelat
Snitel vegan Naturli, 300g
Pizza cu sunca si ciuperci Edenia 425g
Cordons Bleus din pui Auchan, 400g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Chiftelute vegane Naturali, 300g
Aripioare barbecue Edenia 400 g
Pizza Edenia Diavola, 325 g
congelat
Gujoane din piept de pui Agricola 300 g
Pizza extra carne Auchan, 380g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pizza cu sunca Auchan, 320g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie congelat
Crispy Bites Agricola, 200 g
Risotto cu ciuperci Edenia 400 g
Pui dulce-acrisor Edenia cu orez, 350 g
Pui picant Edenia cu orez si susan, 350 g
Cannelloni cu vita Edenia 400 g

Serile de film sau cele in care te intalnesti cu prietenii pentru a petrece timpul impreuna sau pentru o noua runda de jocuri de societate trebuie sa fie mereu insotite de o gustare buna, dar si rapida. Ai nevoie de semipreparate sarate de la Auchan!

Pentru ca ne gandim la tine si stim ca ai nevoie de tot ce este mai bun, Auchan are o gama larga de semipreparate sarate care sa te scuteasca de timpul pierdut la prepararea lor, dar si de pretul crescut pe care il gasesti la restaurante.

Semipreparatele sarate sunt feluri de mancare care le poti pregati usor si rapid chiar la tine acasa, oricand doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa decongelezi produsul si sa citesti cu atentie instructiunile de pe ambalaj, pentru o experienta cat mai buna. Avantajul acestora este ca pot fi pastrate in congelator, astfel incat sa iti prepari mancarea atunci cand ai nevoie, au un pret mult mai mic, timpul este mai scurt si nu necesita efort atunci cand le pregatesti.

In functie de preferintele tale la semipreparate sarate, pe Auchan.ro o sa gasesti tot ce iti doresti. Printre produsele oferite de Auchan se numara pizza Giuseppe, pentru o seara de film perfecta, lasagna cu ou Barilla, pentru a te simti exact ca in Italia, nuggets de pui Edenia, iubiti de catre cei mici, inele de ceapa Casa Taraneasca, pe care sa le servesti alaturi de sosul tau preferat, cascaval pane Agricola, si multe alte produse.

Semipreparatul sarat iti va potoli foamea, iti va da energie pentru intreaga seara alaturi de cei dragi, dar te va si bucura cu gustul acestora savuros.

Comanda acum produsele semipreparate sarate care sunt pe gustul tau de pe site-ul nostru, Auchan.ro si descopera gustul inedit, promotiile si ofertele pe care le oferim in fiecare saptamana.

Nu uita de livrarea rapida garantata.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.