Filtre
 lei
 lei

Servetele

Batiste nazale Zewa Deluxe Style, 3 straturi
Servetele antibacteriene Igienol hidratante pentru maini 15 bucati
CUMPERI 2 PRODUSE IDENTICE LA PRET DE 1
valabilitate:
06.10 - 26.10
Servetele antibacteriene Igienol hidratante pentru maini 60 de bucati
CUMPERI 2 PRODUSE IDENTICE LA PRET DE 1
valabilitate:
06.10 - 26.10
Servetele Auchan pentru geamuri, 20 bucati
Servetele umede Freshmaker, 72 bucati
Servetele Auchan pentru pardoseli, 15 bucati
Batiste Tento 10 x 10 bucati
Servetele antidecolorare Auchan, 40 bucati
Servetele Bono Auto 70 bucati, 2 straturi
Batiste nazale Auchan, 1 bucata / 2 straturi
Servetele antibacteriene Igienol pentru maini, mar, 15 bucati
CUMPERI 2 PRODUSE IDENTICE LA PRET DE 1
valabilitate:
06.10 - 26.10
Servetele antibacteriene Igienol pentru maini, mar, 60 de bucati
CUMPERI 2 PRODUSE IDENTICE LA PRET DE 1
valabilitate:
06.10 - 26.10
Servetele umede antibacteriene Septona Green Apple 15 bucati
CUMPERI 2 PRODUSE IDENTICE LA PRET DE 1
valabilitate:
06.10 - 26.10
Servetele decorative Mototol cu 2 straturi

Igiena personala si cea a locuintei sunt esentiale.

Tocmai de aceea, trebuie sa incluzi pe lista ta de cumparaturi si servetele. Poate ca vrei sa ai mereu la indemana un pachet de servetele nazale. Sau poate ca iti place sa inlocuiesti prosoapele din bucatarie cu servetele de masa. Ori preferi servetele de sters praful in locul lavetei. In orice caz, noi iti stam la dispozitie cu sortimente de calitate.

Poti gasi la Auchan servetele uscate si servetele umede de o calitate excelenta. Gasesti la noi cele mai bune servetele uscate de la Zewa, Mototol si Pufina. In plus, poti cumpara si servetele umede Touch, Igienol sau Septona. Pentru igiena casei, ai posibilitatea de a alege cele mai bune servetele antipraf Pronto si servetele antibacteriene Wet Hankies.

Nu uita nici de produsele marca proprie de la Auchan. Acestea iti ofera calitate superioara la preturi extraordinare. Te invitam sa incerci servetele Auchan umede, uscate sau servetele pentru copii. Tot din gama noastra fac parte si servetelele Auchan pentru pardoseli, geamuri sau masina de uscat rufe.

Igiena este un subiect foarte important pentru noi, de aceea tratam cu maxima importanta produsele din aceasta categorie. Colaboram exclusiv cu branduri de top, pentru a-ti oferi cele mai bune variante. Ai acces la o gama bogata de servetele umede cu pH neutru si la servetele uscate care nu iti vor irita pielea. Stim cat de mult conteaza si curatenia din casa, de aceea iti oferim cele mai bune servetele antibacteriene.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre variantele din magazinele noastre si sa te bucuri de ofertele excelente marca Auchan. Asa cum te-ai obisnuit, la Auchan gasesti produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile oricarui buzunar.

Profita de ofertele noastre si alege varianta cea mai buna pentru tine!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x