Filtre
 lei
 lei

Solutii pentru geamuri

Solutie pentru geamuri Nufar, Floral, 500 ml
Detergent geamuri Clin Lemon squeze 500ml
Spray pentru geamuri Clin, Lemon 500ml
Rezerva detergent geamuri Sano, 750 ml
Spray geamuri Ajax Floral Fiesta Pink, 500ml
Detergent geamuri Clin Universal, 500ml
Detergent geamuri Clin Blue Squeeze 500ml
Spray geamuri Clin Pro Nature, 500 ml
Solutie de curatare Ajax Triple Action, 500ml
Solutie pentru geamuri Nufar Ocean, 500 ml
Detergent Clin  solutie multi shine 500ml
Solutie de curatare pentru geamuri, 750ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Detergent geamuri Avias 1L
Detergent geamuri Avias 1 l
Detergent geamuri Avias 1 l
Solutie universala pentru bucatarie Rivex
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07

Pentru ca toata casa ta sa straluceasca dupa ce ai facut dificila curatenie generala ai nevoie de cea mai buna solutie pentru geamuri. De multe ori geamurile pot reprezenta o adevarata provocare pentru cei care vor sa dea un refresh propriei case printr-o curatenie profunda, insa cheia este sa alegi acea solutie pentru geamuri usor de utilizat, rapida si eficienta.

Praful este unul dintre cei mai mari inamici ai celor care vor sa aiba mereu casa curata insa alegerea unui detergent bun pentru geamuri te poate salva.

Detergentul pentru geam potrivit va reda stralucirea si claritatea de care aveai nevoie: vei observa o diferenta dupa o singura curatare daca ai ales solutia de curatat geamuri corecta.

Cele mai bune solutii de spalat geamuri se gasesc in gama Auchan. Poti opta pentru un clasic: Clin Windows cu aroma de lamaie ofera o stralucire indelungata fara urme, iar formula sa inovatoare va aduce o curatare de lunga durata printr-un strat protector peste suprafata. O alta solutie pentru geamuri care iti va face viata mai usoara este detergentul lichid pulverizator de la Ajax. Acesta te va ajuta sa mentii ferestrele perfect transparente si ofera o prospetime de durata. Geamurile vor ramane stralucitoare, fara urme si cu un aer fresh, de prospetime, care iti va face misiunea mai usoara si data viitoare cand vei reveni pentru o noua curatenie.

De asemenea, Rivex Glass curata rapid si eficient prin formula sa cu alcool mai multe tipuri de suprafete precum cele din sticla, melamina, plastic, geamuri auto si altele. Avantajul este ca geamurile se vor usca rapid si vor ramane imaculate pentru o perioada indelungata.

Curatenia nu trebuie sa vina mereu alaturi de un efort considerabil si oboseala. Cu solutia pentru geamuri bine aleasa vei putea curata rapid si eficient. Alege ce ti se potriveste din gama Auchan.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.