Spaghete integrale Pambac, 400 g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1454
- kcal pe 100g sau 100ml 343
- Grasimi (g sau ml) 0.4
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.1
- Glucide (g sau ml) 69.7
- din care zaharuri (g sau ml) 2.3
- Sare (g sau m 0.09
- Fibre (g sau ml ) 6.3
- Proteine (g sau ml ) 12
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina de grau dietetica si apa. Poate contine urme de ou.
- Alergeni descriere Grau, poate sa contina urme de ou.
Diete
- Dietetic Da
- Fara lactoza Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Pambac
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.4
- Greutate 0.400
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra in spatii curate, uscate, aerisite, ferite de razele solare la temperaturi intre 5 -25 °C si umiditate relativa a aerului de max 75%.
- Mod de preparare Pentru fiecare 100 g paste fainoase se va utiliza 1 litru de apa si 10 g sare. Se fierbe apa cu sarea. Se adauga pastele fainoase si se fierb in timpul indicat pe ambalaj, amestecand din cand in cand. Se strecoara si se pregatesc dupa reteta dorita.
Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.