Filtre
 lei
 lei

Figurine si bomboane de Craciun

La Auchan ti-am pregatit gama speciala de figurine si bomboane de Craciun, pe care le poti comanda pentru tine si familia ta sau pe care le poti oferi cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Vino acum in magazin, comanda online sau din aplicatia Auchan si bucura-te de promotiile speciale! Un cadou dulce va fi intotdeauna apreciat de toata lumea, indiferent de varsta, iar la Auchan gasesti atat dulciuri pentru copii, cat si dulciuri pentru cei mari.

Alege figurine si bomboane Craciun de la branduri de top precum Kinder, Heidi, Roshen, Celebrations, Milka si multi alti producatori. Sunt disponibile o multime de figurine din ciocolata pe care cei mici le vor adora. Poti comanda figurine de ciocolata de Craciun simple sau figurine de ciocolata cu jucarii incluse.

Ai la dispozitie o gama variata de modele de figurine dulci special create cu ocazia Craciunului: Mos Craciun, sanie, reni, pinguini, ursuleti, brazi, casute, om de zapada, globuri. La Auchan gasesti, de asemenea, bomboane la cutie de Craciun intr-un design special pentru sarbatori.

De la bomboane din ciocolata alba la bomboane din ciocolata neagra ai la dispozitie o gama larga din care poti alege, iar daca nu te poti decide la un singur tip de bomboane, ai la dispozitie selectiile speciale de ciocolata cu lapte, biscuiti inveliti in ciocolata cu lapte si rulouri de napolitana invelite in ciocolata cu lapte.

Daca esti in cautare de bomboane de pom de Craciun, la Auchan gasesti bomboane delicioase perfecte pentru bradul de Craciun, iar daca iti place panettone sau daca vrei sa il oferi cadou, la Auchan gasesti cozonac italian savuros, cu diverse ingrediente si arome dulci.

Profita de ofertele speciale de pret pe care ti le-am pregatit pentru sarbatorile de iarna pentru figurine si bomnoane de Craciun si comanda acum online! Iti vom livra rapid produsele acasa sau in cel mai apropiat magazin Auchann. Bucura-te de clipe magice de Craciun!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.