Filtre
 lei
 lei

Stickuri USB

Stick de memorie Hama Rotate 64GB USB 2.0
Stick de memorie USB 2.0 32GB Transparent Mov
Stick de memorie USB 2.0 16GB Transparent Roz
Stick de memorie Hama Fancy 32GB USB 2.0
Stick de memorie 16GB USB 2.0 Hama Fancy
Stick de memorie 128GB USB 2.0 Hama Leate
Memorie USB VERBATIM ToughMax, 64GB, USB 2.0

Probabil ca una dintre cele mai neplacute situatii este cea in care pierzi fisierele de care aveai nevoie. Puteai sa juri ca le-ai salvat in laptop, dar au disparut. Ce bine ar fi fost sa fi avut o copie la dispozitie acum.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, poti apela cu incredere la stickuri USB. Nu mai trebuie sa-ti fie teama daca laptopul sau PC-ul tau se defecteaza: cele mai importante fisiere vor fi mereu salvate pe stickul USB.

Pentru cei care lucreaza cu multe fisiere, stickurile USB sunt adevarati eroi salvatori care pot solutiona situatii dificile. Un stick USB de 32 GB sau de 64 GB este mai mai mult decat suficient pentru unele persoane pentru a-si stoca in el toate documentele necesare, insa daca tu ai nevoie de un volum mult mai mare, in gama Auchan vei gasi si stickul USB de 128 GB.

Aceste instrumente suporta viteze impresionante cand vine vorba de citirea si stocarea informatiei, fiind compatibile cu orice PC sau laptop, indiferent de sistemul de operare. Daca ai nevoie sa iti copiezi rapid datele de pe laptop si esti pe fuga, cea mai simpla solutie va ramane stickul USB.

Dimensiunile reduse si forma lor compacta le fac extrem de usor de transportat si depozitat oriunde ai merge. Acum poti lua cu tine peste tot fisierele esentiale, fotografiile pe care vrei sa le arati prietenilor sau chiar fisierele audio de mari dimensiuni.

Nu mai sta pe ganduri si intra in oferta Auchan pentru a alege stickul USB potrivit pentru nevoile tale. Profita de ofertele noastre si de preturile avantajoase. Adauga acest produs in cos, iar fisierele tale vor fi mereu in siguranta. Alege comanda online pentru a beneficia de livrare rapida si in siguranta chiar la tine acasa.

Te asteptam la cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.