Filtre
 lei
 lei

Sucuri fresh

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Suc natural de portocale Olympus 1 L
Suc mixt de fructe si legume Olympus, 1L
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 06.07 - 19.07
Suc natural de portocale Olympus, 0.5L
Suc mixt Olympus din fructe, 1L
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 06.07 - 19.07
Suc de ananas Auchan, 1L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Suc de portocale Olympus, 1.5L
Suc mixt din fructe si legume Olympus, 1L
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 06.07 - 19.07
Suc de portocale ECO Auchan, 1L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Suc de clementine Andro, 1L
Suc mixt morcov Olympus, 500ml
Suc de portocale Andros, 1L
Suc de mere Artesana, 1L
Suc natural de fructe Olympus, 250ml
Suc mixt 9 fructe Olympus, 500ml
Suc natural de portocale Olympus, 250ml
Suc de grapefruit rosu Andros, 1L
Suc de catina congelat ECO Biocat, 500ml
Limonada Andros Mojito, 1L
Suc de portocale, mar si mango Sloop, 750ml
Suc de mandarine Olympus, 1L
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 06.07 - 19.07
Nectar de catina congelat ECO Biocat , 500ml
Suc mere si visine Artesana, 1L
Suc de mere si visine Artesana, 300ml
Suc de fructe si legume Olympus 250ml
Suc de mere si coacaze Artesana, 1L
Limonada Andros, 1L
Suc de mere Artesana, 300ml
Suc de fructe si legume Olympus, 250ml
Suc de mere si coacaze Artesana, 300ml

Incepe fiecare zi din saptamana cu un suc fresh de fructe racoritor si sanatos. Gasesti la Auchan o multime de fresh-uri obtinute din fructele tale preferate. Compara preturi pentru cele mai convenabile produse din gama “Sucuri Fresh” si pune apoi in cosul tau de cumparaturi sortimentul preferat.

Consumul regulat de fresh-uri iti permite sa ai un stil de viata sanatos, pentru ca ingredientele sale contin o multime de substante nutritive, cu foarte multe beneficii pentru sanatatea organismului tau. Vezi acum intreaga oferta de fresh-uri cu care noi te asteptam in fiecare zi la Auchan. Gasesti mult mai repede un anumit produs din categoria “Sucuri fresh”, atunci cand utilizezi filtrele de sortare din aceasta pagina online. 

O noua zi, o noua portie de sanatate! Te asteptam cu sortimente variate din gama “Sucuri fresh”, pentru mai multa energie in fiecare zi! Sucuri de fructe, smoothie-uri, fresh-uri din fructe proaspete, toate acestea merita un binemeritat loc in frigiderul tau, pentru a fi consumate de toti membrii familiei tale. Aceste bauturi regleaza fluxul sistemului digestiv, contribuie la sanatatea sistemului cardiovascular, stimuleaza lupta sistemului imunitar impotriva infectiilor si joaca si rolul de adjuvant, in detoxifierea organismului.

Daca vrei sa cumperi un fresh din fructe gata facut, aici este locul potrivit pentru nevoia ta! Daca vrei sa cumperi fructe proaspete, pe care sa le storci ulterior in blender, noi te asteptam in fiecare zi cu cele mai bune preturi! 

In aceasta categorie de produse poti gasi: sucuri naturale de portocale, ceaiuri naturale de rodie, sucuri naturale pe baza de mix-uri (mere si coacaze / portocale si mango / mere, struguri si zmeura), cele mai bune smoothie-uri, dar si limonada racoroasa, pe care care sa o servesti in cele mai toride zile ale anului. Profita acum de reducerile pe care ti le-am pregatit pentru produsele din categoria “Sucuri fresh” si ia-ti chiar acum portia zilnica de sanatate de la Auchan! 

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.