Filtre
 lei
 lei

Suplimente - Indulcitori, batoane cereale

Baton proteic Redis Milk&Egg 60g
Baton cu cereale si fructe Bio All Green 25 g
Baton Vedda pink bar cu ceai verde, 40 g
Baton Redis aminoacizi R Forte 70g
Baton proteic cu caramel sarat Nature Valley, 40g
Baton proteic Tekmar cu pernita de cacao 40 g
Baton proteic Biotech cu ciocolata, 50 g
Baton muesli cu zmeura Biotech, 30 g
Baton Green Line Protein cu cappuccino 40 g
Baton proteic Biotech cu alune, 50 g
Baton muesli cu piersica Biotech, 30 g
Baton proteic Tekmar cu ciocolata 60 g
Baton proteic Tekmar cu vanilie 60 g
Baton proteic Tekmar cu capsuni 60 g
Baton muesli cu alune BiotechUSA, 30 g
Supliment alimentar 4-X-Train 30 g

Daca te-ai hotarat sa mergi la sala si sa-ti cresti masa musculara, atunci trebuie sa completezi miscarea si alimentatia sanatoasa cu suplimente alimentare care te vor ajuta sa iti iei necesarul zilnic de proteine.

Pentru cei care incearca pentru prima oara suplimente alimentare, alegerea potrivita poate sa fie dificila. Daca tot vei manca ceva pentru a-ti lua aportul de proteine, ar fi bine sa alegi ceva ce va avea un gust placut si care te va convinge sa revii la el.

Suplimentele vin in diferite forme, insa fara indoiala ca cele mai populare sunt batoanele proteice. Ele pot fi consumate intre mese si pot lua astfel locul unei scurte gustari care va fi nu doar delicioasa, ci si bogata in proteinele de care tu ai nevoie. Suplimentele pe care le vei gasi in gama Auchan te vor aduce pe drumul cel bun, iar varietatea de batoane proteice iti va permite sa incerci ceva nou de indata ce te-ai obsinuit deja cu aromele clasice.

Suplimente precum batonul cu proteine Redis sau batonul cu cereale si fructe bio All Green reprezinta alegeri excelente daca vrei sa iti dezvolti semnificativ musculatura. Atentie insa - nu vor fi de ajuns. Este esential ca tu sa continui sa ai o alimentatie sanatoasa si sa faci miscarea zilnica pentru a-ti lucra muschii.

Din gama Auchan, poti alege suplimente cu gusturi variate precum batoanele cu gust de ciocolata, cu aroma de capsuni, cu aroma de nuga sau cu cereale si sirop de artar. Una dintre cele mai interesante combinatii o aduce batonul proteic cu ciocolata si mandarine de la Tekmar. Este un baton vegan, realizat din mazare, orez, soia si un complex de 10 vitamine.

Suplimentele vor fi partenerul tau de baza, iar la Auchan vei gasi exact ce ai nevoie. Daca te-am convins de gama extinsa de produse te asteptam la cumparaturi.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.