Filtre

Torturi

Tort diplomat cu fructe Auchan, +/- 1.5Kg
refrigerat

Zi de nastere fara tort nu exista! Asa ca vino la Auchan de fiecare data vrei sa servesti o felie de tort, cu ocazia unei aniversari speciale!

Invita-i pe toti la o felie de tort, cumparat chiar din magazinul nostru. Ai parte de preturi foarte bune pentru cele mai delicioase torturi. Noi te asteptam cu solutii pentru toate gusturile, astfel incat sa comanzi cel mai bun sortiment, fie ca vrei sa il duci la birou, fie ca vrei sa le faci o surpriza celor dragi. Motiv de pentru a sarbatori in casa ta? Nu uita de tort, lumanari, accesorii pentru petrecere, sampanie - pe toate le poti pune in acelasi cos de cumparaturi, atunci cand ne faci o vizita in magazinul Auchan.

Daca tii post, insa vrei sa gusti dintr-o felie delicioasa de tort, aici este locul potrivit pentru nevoia ta, pentru ca avem in stoc si o lista intreaga de delicii din aceasta categorie. Daca nu tii post si ti-ar prinde bine ceva dulce dupa fiecare masa, vezi care sunt ofertele noastre de astazi din categoria “Torturi”.

Magazinul Auchan te asteapta cu torturi de ciocolata, torturi cu mai multe randuri de blaturi, intre care se afla creme delicioase si bucati mari de fructe, torturi perfecte pentru zilele de nastere ale copiilor, torturi cu arome pe care nu le-ai mai incercat niciodata.

La o asemenea oferta pentru torturi, nu are cum sa nu ti se faca chiar acum pofta de o felie. Care este cel mai potrivit tort din aceasta lista pentru poftele tale? Click pe produs pentru a afla din magazin Auchan il poti cumpara, apoi du-te chiar acum sa ridici acest deliciu.

Te asteptam la cumparaturi! Nu uita ca ai livrare rapida in toata tara.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.