Filtre
 lei
 lei

Varf brad

Varf Actuel pentru pomul de Craciun
Varf argintiu Actuel pentru pomul de Craciun
Varf rosu Actuel pentru pomul de Craciun
Varf de brad Actuel, model stea, H30cm
Varf de brad cu stea din lemn Actuel, H25cm
Varf de brad Actuel, H28.5cm, alb
Varf de brad Actuel, H28.5cm, albastru
Varf de brad Actuel, H28.5cm, cupru
Varf de brad Actuel, H28.5cm, argintiu
Varf de brad Actuel, H28.5cm, rosu
Varf de brad Actuel, H28.5cm, auriu

Fii gata sa creezi atmosfera perfecta de Craciun! Pentru a reusi acest lucru, ai nevoie in primul rand de un brad bogat si decorat asa cum trebuie. Pana la urma, sub brad lasa si Mos Craciun cadourile speciale de sezon! Te ajutam sa ii impresionezi atat pe Mosul, cat si pe toti cei care iti vor vizita casa in aceasta perioada.

La Auchan gasesti cea mai variata gama din care poti alege un varf brad potrivit. Bradul ideal este cel in care pui doar decoratiuni frumoase, calitative si asortate perfect. Fie ca preferi variantele de brad mai incarcate sau pe cele mai golase, varful este intotdeauna elementul care atrage cea mai multa atentie.

La Auchan gasesti o multime de variante de varf de brad stea. Acesta reprezinta varianta clasica si cea mai populara. O stea varf de brad te ajuta si sa respecti traditia. In oferta noastra am inclus sortimente potrivite brazilor de diferite dimensiuni. La noi gasesti varf pentru bradul de Craciun si in alte forme. Varfurile inalte sunt potrivite pentru atunci cand vrei sa obtii un look spectaculos si inedit pentru bradul tau.

Am inclus in oferta noastra varf de brad alb, dar si in alte variante de culori. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunea care se asorteaza cel mai bine cu decorul pe care ti-l doresti. Suntem dornici sa iti oferim ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti face sarbatorile de iarna mai frumoase.

Asa ca la Auchan gasesti o multime de reduceri si promotii excelente. Iti oferim varf brad in diferite forme, dimensiuni si culori. Totul pentru ca bradutul tau de Craciun sa fie special si sa arate asa cum ti-ai dorit mereu. Comanda de pe site-ul Auchan.ro varianta preferata de varf brad. Iti oferim livrare rapida la domiciliu si un pret foarte avantajos la toate optiunile de decor sarbatori de iarna!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.