text.skipToContent text.skipToNavigation

Vin rosu Clementin de Pape Clement 2013 0.75L

0.00

(0 review)  scrie un review
In curand in oferta Auchan!

Disponibilitate: Indisponibil

Modalitati de livrare: Ridicare Gratuita din Drive

Ridica Gratuit Din Magazin in 2 ore

Livram in 24 de ore, Incepand cu 15 lei

Cod produs: 523344

Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 29.11.2020, 11:40. Multumim pentru intelegere.
Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

Chateau Pape Clement este una dintre cele mai vechi proprietati din Bordeaux.

Podgoria a fost mai intai plantata in secolul al 13-lea de catre Bertrand de Goth, cel mai tanar fiu al unei familii nobile din Bordeaux.

El a fost arhiepiscop de Bordeaux si a devenit papa in 1305, cand a luat numele de Clement V. Podgoria a fost condusa de Arhiepiscopia Bordeaux pana la Revolutia Franceza.

Caracteristici tehnice:

Denumire: Pessac-Leognan.

Locatie: Pessac.

Suprafata viilor: 54.27 hectare.

Varietati de struguri plantate: 52% Cabernet Sauvignon, 44% Merlot, 2% Petit Verdot, 2% Cabernet Franc.

Varsta viilor: 30 de ani.

Pamant: Pietrisuri de lut datand de la sfarsitul epocii Pliocen si perioada Cuaternara.

Soiuri de struguri: 65% Merlot, 34% Cabernet Sauvignon, 1% Cabernet Franc.

Gestionarea viei: Gestionarea bazata pe parcelare, cu crestere de iarba naturala, arat intre randurile de vita de vie.

Gestionarea integrata a daunatorilor, controlul vigorii.

Taiere muguri, indepartarea mugurilor laterali, recoltare verde.

Recoltare manuala in lazi mici. Taiere muguri, indepartarea muguri laterali.

Vinificatie: Sortarea in primul rand in vie.

Recoltare in lazi mici. Utilizarea unei mese de sortare.

Transfer in cuve de 25-90 hl prin gravitatie.

Temperatura scazuta de pre-fermentare macerare (8 °C).

Scufundare manuala. Macerare 30-35 zile.

Vinul este transferat in butoaie de stejar francez prin gravitatie.

Fermentatie malolactica in butoaie.

Informatii vin

  • Zona Bordeaux
  • Podgorie Chateau Pape Clement - Pessac
  • An productie 2013
  • Soi struguri 65% Merlot, 34% Cabernet Sauvignon, 1% Cabernet Franc
  • Premiat Da
  • Premii obtinute 2nd vin du Ch. Pape Clement
  • Contine sulfiti Da

Informatii generale

  • Tip Vin
  • Culoare Rosu

Dimensiuni si impachetare

  • Cantitate neta (kg, l) 0.75
  • Greutate 0.75

Producator / Origine

  • Tara de origine Franta
  • Producator Clementin de Pape Clement

Informatii alcool

  • Continut in alcool (% vol) 12.5
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x