Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Catalogul ofertelor MyCLUB Auchan
Descopera noile oferte MyCLUB Auchan din perioada 15-21 septembrie si profita de toate avantajele. Castigul se aduna la tine!
Catalogul de rechizite
Ghiozdane, penare, caiete normale sau speciale, materiale de creatie, care mai de care mai frumoase, mai colorate sau cu personajele din desenele animate pentru copii si adolescenti.
Produse BIO Auchan
Fara pesticide, substante chimice de sinteza sau modificate genetic (GMO), produsele cultivate prin agricultura bio isi pastreaza toate valorile nutritive si vitaminele pentru o stare de sanatate mai buna.
Produse marca Auchan cu eticheta Nutri Score
Nutri-Score este un sistem de etichetare care informeaza consumatorii cu privire la compozitia produselor alimentare, incurajandu-i astfel sa ia o decizie mai responsabila tinand cont de caracteristicile nutritionale ale unui produs.
Produse din Filierele Auchan
Ne asiguram ca avem produse cu trasabilitate controlata, de la samanta pana la raft. Gustul local, valorile nutritionale si preturile accesibile - acestea sunt promisiunile noastre!
Sustine renovarea liceului din Sascut
In acest an, Auchan doneaza 10% din vanzarile gamei de papetarie marca proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din judetul Bacau
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x