Nu este in stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Cabernet Sauvignon, selectionati din vii intinse pe malul raului Mendoza. Strugurii sunt fermentati timp de 15 zile la o temperatura de 24ºC, perioada in care vinul ia contact cu lemnul de stejar. Profilul aromatic al vinului este predominant fructat, frumos echilibrat, accentuat de o textura catifelata. Trapiche Cabernet Sauvignon se potriveste cu preparate pe baza de carne rosie, legume sote, paste si branzeturi semitari, iar temperatura ideala de servire este de 16°-18° C.
Nu este in stoc