Auchan Retail este, mai presus de toate, o companie umană, angajată să vă ofere cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

Echipele noastre, prezente în 17 țări, sunt conduse de pasiunea pentru profesia lor de comercianți in retail, pentru a crea și a reinventa magazine care acoperă toate nevoile voastre zi de zi.

O noua generație de retaileri

Pentru a schimba în bine viața clienților, colegilor si tuturor partenerilor noștri, am decis să creăm și să motivăm o nouă generație de retaileri. Ca activiști care militează pentru produse bune, sănătoase și locale, oferim o combinație de magazine fizice și digitale pentru a permite tuturor să trăiască mai bine în fiecare țară în care suntem prezenți și să le oferim o nouă experiență de cumpărături. Prin concentrarea tuturor eforturilor noastre asupra elementului uman, contribuim la asigurarea unui viitor semnificativ și atractiv pentru profesia de comerciant cu amănuntul al produselor alimentare.

Un lider în domeniul retailului alimentar în lume

În cei peste 55 de ani, Auchan Retail a creat magazine în 17 țări din Europa, Asia și Africa. Pe locul 12 între distribuitorii alimentari la nivel mondial, Auchan Retail este pe locul 4 ca acoperire internațională, cu peste 67% din cifra de afaceri anuală generată în afara țării sale de origine și aproximativ 4 000 de magazine aflate sub sigla Auchan. A fost o dezvoltare structurat[, bazată atât pe creșterea proprie, cât și pe acordurile de franciză si parteneriate locale.

Cifra de afaceri Auchan Retail a fost de 51,7 miliarde de euro in 2016 și ocupă o poziție puternică în toate țările în care este prezentă, sub o marcă unică în fiecare țară, apreciată de clienții săi.

Este cel de-al 35-lea cel mai mare angajator din lume, cu peste 345.000 de colaboratori și este una dintre puținele companii de această mărime deținută de oamenii care contribuie la dezvoltarea sa. Familia fondatoare și 263.000 de colaboratori, sau peste 76% din personalul nostru din lume, au acțiuni în capitalul acestei societăți în care, în mod clar primează capitalul uman.

Cifre din 2016

51,7 miliarde de euro cifra de afaceri, înainte de impozitare
al 35-lea cel mai mare angajator cu 345.365 colaboratori
al 10-lea cel mai mare distribuitor in retailul alimentar din lume
2,7 miliarde de clienți care trec pe la casele noastre de marcat

Un business "figital"

Am creat magazine care sunt mai aproape de voi, fizic și digital, pentru a vă îndeplini toate nevoile atunci când contează cel mai mult. Totul este posibil: puteți să faceți cumpărături online de pe smartphone sau de pe computer, să preluați comanda în magazin sau să v-o livrăm direct acasă… În lumea noastră hiperconectată, am știut cum să ne adaptăm pentru a permite oricui să găsească un răspuns personalizat la așteptările sale.

Milităm pentru bun, sănătos, local

Colaboratorii noștri, comercianții și producătorii se angajează să va asigure bunăstarea voastră și a copiilor voștri. Ideea esențială pentru noi este să furnizăm în orice situație ”Calitate – Prospețime”. Selecții de produse locale, proaspete și de sezon, dezvoltare de filiere exemplare… În întreaga lume, 345.000 de colaboratori ai Auchan Retail militează pentru produse responsabile, care respectă oamenii și planeta, totul natural…

Oamenii sunt nucleul companiei noastre

Încredere, deschidere și excelență, fiecare dintre angajații și partenerii noștri întruchipează valorile umane puternice ale companiei. O stare de spirit pe care v-o împărtășesc zilnic în magazinele noastre.

Viziunea noastră pentru 2025: Auchan și viața se schimbă

Într-o lume în care așteptările se dezvoltă tot mai rapid, în 2025 vrem să contribuim la schimbarea activă a vieților a 8 miliarde de oameni care trăiesc pe planeta noastră. Intenționăm să fim o companie de nouă generație, angajată să vă ofere calitate pentru produsele noastre exclusive.

Auchan Retail Romania
In anul 2005 Auchan isi incepe activitatea in Romania.

Anul 2006 marcheaza intrarea Auchan pe piata de hipermarketuri odata cu deschiderea Auchan Titan, primul si cel mai mare hipermarket din Romania, in Bucuresti, cu o suprafata de 16.000 mp. Concept nou, bazat pe politica de “Discount Generalizat” – preturi mici la toate produsele permanent.

Auchan Retail România numără în prezent 33 de hypermarketuri, 21 de magazine de proximitate MyAuchan și un supermarket operat sub brandul Auchan, iar de curând compania a lansat și o platformă de comenzi online cu servicii Click & Collet si livrare la domiciliu.

  • 2006 - În acest an Auchan Retail a deschis primul hipermarket in România
  • 10.000 de angajați
  • Peste 1.2 mld € cifra de afaceri cu toate taxele