Produse

Biscuiti Belvita si Digesta pentru un mic dejun sanatos

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si cea din care ne luam doza de energie de care avem nevoie intr-un mod sanatos. Totusi, de multe ori, se intampla sa nu avem suficient timp la dispozitie pentru a ne pregati ceva sofisticat, asa ca alegem sa consumam un pahar de lapte sau o cana de ceai cu cativa biscuiti cu cereale, cu ovaz si fructe uscate, digestivi.

Desi unele sortimente pot avea un continut destul de ridicat de zahar, poti avea grija sa balansezi aceasta valoare la celelalte mese ale zilei. Pe Auchan.ro gasesti o varietate de biscuiti Belvita si Digesta, game care au valori nutritionale destul de ponderate, dar si mai multe sortimente de biscuiti din cereale integrale. Iar daca nu ti-ai satisfacut pofta de dulce, poti arunca un ochi si la raioanele digitale de dulciuri, unde gasesti biscuiti si napolitane sau prajituri si fursecuri.

Biscuiti cu cereale pentru dulcegarii facute acasa

Cand pofta de dulce dicteaza, nu ai ce sa faci decat sa i te supui. Idei rapide sunt suficiente: poti face o prajitura cu blat din biscuiti Belvita cu lapte sau biscuiti cu cereale sfaramati, o crema racoroasa de smantana cu fructe proaspete si ornata cu crema tartinabila. In cazul in care te pricepi la retete ceva mai complicate, asigura-te ca ti-ai trecut pe lista toate ingredientele de care vei avea nevoie din bacania de pe Auchan.ro.