Berea Grivita Clasic este o bere de tip Pilsner ce se remarca printr-o aroma fina de hamei, avand un gust echilibrat si racoritor. Se prezinta cu un aspect limpede de culoare galben-pai si un strat generos de spuma. Acest lager este obtinut printr-un proces natural de productie cu ingrediente atent selectionate, fara inlocuitori. Se foloseste un malt blond deschis, doua tipuri de hamei si drojdie de fermentatie inferioara. Gustul este lejer si amarui datorita hameiului si totodata usor dulce datorita zaharurilor provenite din malt. Armonia gustului se datoreaza si continutului echilibrat de CO2 care ii confera o senzatie de prospetime berii. Hameiul neprelucrat folosit este de doua tipuri, unul amar la inceputul fierberii si altul de aroma la sfarsitul fierberii. Echilibreaza gustul dulce provenit din malt, conferindu-i berii notele usor amarui. Asocieri culinare: aroma proaspata de Grivita Clasic se potriveste cu diferite branzeturi, preparatele picante de pui, precum si cu mai multe feluri de paste sau fructe de mare. Temperatura de servire recomandata este de 4-7°C.