Printre cele mai populare metode de divertisment se regasesc si deja celebrele console de jocuri. Cele mai interactive jocuri consola si jocuri PC iti vor oferi experiente de gaming memorabile.

Din gama disponibila pe Auchan.ro fac parte o multime de jocuri pentru consola. Dintre cele mai populare console jocuri nu au cum sa nu faca parte cele din seria PlayStation si consolele Xbox. Pentru aceste tipuri de consola jocuri, Auchan iti ofera joc NBA, joc WWE, joc Mafia, joc FIFA, joc Cyberpunk 2077, dar si multe alte variante.

Pe site-ul nostru sunt disponibile cele mai populare jocuri, iar gama este actualizata in mod frecvent. In acest fel, vei putea gasi pe Auchan.ro ultimele aparitii din lumea gamingului.

Daca nu ai o consola de jocuri si preferi varianta de gaming pe PC, poti apela tot la Auchan pentru a face rost de jocuri excelente la preturi mici. Iti oferim, de asemenea, jocuri pentru Nintento Switch, precum joc Mario & Sonic, joc Pokemon Shield sau joc Mario Kart 8 Deluxe. Fiecare serie de jocuri este in permanenta analizata si actualizata cu cele mai recente aparitii. Si, atunci cand vrei sa faci un cadou, variantele de jocuri consola si jocuri PC sunt de luat in calcul.

Pe Auchan.ro ai posibilitatea sa filtrezi jocurile disponibile in functie de varsta carora se adreseaza si modul de comercializare. De asemenea, ai posibilitatea sa alegi jocurile in functie de consola pentru care au fost create. Toate produsele din aceasta categorie sunt disponibile pe Auchan.ro pentru a fi comandate online. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi produsele pe care le doresti livrate, sa le adaugi in cos si sa alegi magazinul in care vrei sa ti le trimitem.

Ramai pe Auchan.ro pentru a fi primul care descopera cele mai tari oferte si cele mai convenabile promotii!