Produse

Accesorii TV care te ajuta sa-ti creezi confortul de care ai nevoie la tine acasa

Accesoriile TV reprezinta, deja, un “must have”, mai ales in era tehnologiei. Fie ca ai nevoie de o telecomanda universala, fie ca iti trebuie un cablu coaxial pentru transmisia audio-video, toate acestea reprezinta accesorii de care oricine are nevoie la un moment dat. Daca ai nevoie de un accesoriu care sa-ti asigure o transmisie de date audio-video digitale de mare viteza, atunci solutia este un cablu RCA HDMI. In plus, daca vrei sa conectezi un dispozitiv la televizor, atunci vei avea nevoie de un adaptor HDMI.

La Auchan vei gasi si cablu RCA care se preteaza atat televizoarelor, cat si sistemelor media, iar, pentru o buna conectare la dispozitivul tau, legatura se face cu ajutorul unui cablu coaxial pentru TV. Pentru o functionare neintrerupta a programelor digitale, mufa coaxiala poate fi un inlocuitor de nadejde pentru cuplajele vechi ale dispozitivului. Mufa de cablu coaxial pentru TV este solutia optima, din punct de vedere tehnic, prin care sa faci legatura intre cablul tau coaxial si dispozitivul TV. Te asteptam in magazinele Auchan sa descoperi astfel de accesorii la un pret cat se poate de accesibil!

Telecomanda universala pentru toate tipurile de televizoare

In conditiile in care ai nevoie de o accesibilitate sigura la dispozitivul tau, telecomanda universala pentru TV reprezinta o solutie optima. Aceasta poate fi utilizata pentru toate tipurile de televizioare. Daca lucrezi remote si simti nevoia unui ecran mai mare, poate fi o idee buna sa conectezi laptopul la televizor, dar pentru aceasta nu uita ca o telecomanda universala nu este suficienta, ci vei avea nevoie, in plus, si de un adaptor de cablu TV. Pentru a fi chiar si mai relaxat atunci cand lucrezi, poti opta si pentru un suport TV astfel incat sa poti ajusta pozitia noului ecran in funtie de preferinte. Vino la Auchan sa descoperi mai multe televizoare si accesorii de acest tip, care iti vor crea confortul de care ai nevoie in casa ta!