Gaming

28 Produse
Filtre
Subcategorie
Brand
Interval preț

Activitatea de gaming este una dintre cele mai distractive si ingenioase modalitati de petrecere a timpului liber. In plus, modul in care a evoluat aceasta industrie le permite jucatorilor sa poata ajunge adevarati profesionisti in domeniu.

Daca esti pasionat de gaming, la Auchan iti oferim accesorii si jocuri care te vor ajuta sa te distrezi, dar si sa poti ajunge sa participi la competitii de jocuri PC sau jocuri consola.

Fie ca preferi sa practici gaming pe PC sau gaming pe consola, la Auchan gasesti accesorii de gaming care te vor ajuta sa fii tot mai bun, in scurt timp. Pentru jocuri de tip shooter, iti oferim mousepad gaming care iti va asigura miscari precise si la o sensibilitate ridicata a mouse-ului. De asemenea, poti cumpara de la noi si tastatura gaming, cu butoane solide si iluminate RGB.

Tot in magazinele Auchan poti descoperi si cele mai tari controllere gaming, ideale pentru PC, dar compatibile si cu PlayStation. Iar daca ai deja configuratia ideala pentru gaming, poti incepe sa-ti selectezi jocurile favorite.

Descopera in oferta noastra produse gaming de tip jocuri, pentru orice fel de platforma utilizezi. La Auchan gasesti cele mai noi jocuri PS4, dar si jocuri PC sau jocuri Xbox. Tot la Auchan trebuie sa apelezi si daca vrei sa gasesti cele mai noi jocuri pentru consola Nintendo Switch.

Iti oferim mereu reduceri generoase si oferte promotionale la cele mai noi jocuri, pentru toate platformele. Alege sa cumperi acum jocuri originale la pret bun si bucura-te de cele mai tari experiente de gaming. Produsele pe care le poti descoperi in gama noastra sunt disponibile atat in magazine, cat si pe site sau in aplicatie.

Comanda online in cele mai bune conditii de siguranta, iar noi iti oferim livrare rapida la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin Auchan! Te asteptam la cumparaturi cu oferte si preturi promotionale!