Produse

Te-ai mutat in casa noua sau cauti noi modele de prize care sa multumeasca intreaga familie? A venit momentul sa schimbi prizele uzate din casa si inca nu ai gasit variante din care sa alegi? Auchan te intampina cu diverse tipuri de prize si intrerupatoare, de calitate verificata, pentru toata casa. Priza din camera de lucru da semne ca ar trebui inlocuita?

Gaseste solutia rapid cu un model de priza simpla, cu aspect estetic si usor de amplasat sub piesele de mobilier sau pe perete. Cauti ceva mai practic? Incearca tipul de priza dubla Ovivo Grano, priza programabila digitala Auchan sau priza simpla cu capac de protectie Schuko, ideala pentru camera copilului.

Tot familiilor cu copii, Auchan le recomanda, de asemenea, priza cu protectie pentru copii Schuko, eleganta si sigura, pentru fiecare casa. In categoria prize si intrerupatoare sunt incluse si articole precum: dopuri protectie priza, stechere priza, adaptoare priza cu protectie la supratensiune Auchan, adaptor priza cu port USB pentru telefon, adaptor priza cu senzor Auchan, plus multe altele.

Stecherul pentru priza il poti gasi in varianta cu inel sau fara, fiind ideal pentru spatiile din spatele pieselor de mobilier, in timp ce adaptoarele ofera protectie sigura la supratensiune. De asemenea, pot fi utile in varianta cu lumina de veghe si senzor de zi si noapte.

Protejeaza siguranta ta si a intregii familii, alegand tipul potrivit de prize, in functie de necesitati. De la modele simple, duble, pana la cele digitale sau prevazute cu protectie, gama de prize si intrerupatoare Auchan va fi mereu la dispozitia ta, oricand ai nevoie.

Verifica acum sectiunea Auchan.ro si in cel mai scurt timp, comanda va fi livrata la usa ta. Te asteptam si in magazinele fizice din orasul tau si convinge-te de cele mai bune preturi la produse indispensabile pentru familia ta.