Baia este o incapere care trebuie sa fie mereu curata. In plus, in baie este foarte important caracterul practic al obiectelor si al produselor din aceasta incapere.

La Auchan gasesti instalatii sanitare baie de cea mai buna calitate, la preturi excelente. Este foarte important ca obiectele sanitare din baia ta sa functioneze si sa te poti bucura de un confort sporit. Astfel, noi iti oferim obiecte sanitare bai intr-o gama variata pentru a avea designul dorit.

Una dintre cele mai importante componente ale unei bai este toaleta. O toaleta pe care sa iti doresti s-o folosesti, este cea care este dotata cu un capac confortabil si usor de curatat. La Auchan gasesti oferte excelente de capace wc produse din materiale de cea mai buna calitate si inovatoare pentru a te bucura de fiecare data de senzatia de curatenie.

Chiuveta si cada sunt si ele doua elemente cheie pentru orice baie, iar o baterie care se defecteaza des nu iti va permite sa te speli oricand iti doresti. Alege cele mai bune baterii pentru baie de la Auchan pentru a beneficia de cele mai bune produse de la producatori de renume. Daca preferi dusul in loc de cada, la noi gasesti obiecte sanitare baie potrivite pentru dusuri. Ai multe sortimente de furtun dus si para dus rezistente si cu un design deosebit de la producatori renumiti.

La Auchan gasesti mereu oferte excelente la cele mai bune materiale sanitare. Cumpara online sau din aplicatia noastra si fii mereu la curent cu promotiile atractive concepute special pentru tine.

Poti comanda produsele in cel mai apropiat magazin Auchan sau ti le putem livra direct la tine acasa.