Gradinaritul este o activitate relaxanta, pe care multi dintre noi au transformat-o intr-un adevarat hobby.

Produsele de intretinere gradina sunt, astfel, indispensabile. Suntem siguri ca iti place sa petreci timpul liber in propria gradina, sa plantezi noi flori si copaci de care te vei bucura intreaga vara. Pentru ca suntem alaturi de tine si stim ca dupa ce termini de gradinarit, o sa te relaxezi in acel loc magic, Auchan ti-a pregatit o gama larga pentru intretinere gradina. Astfel, iti vei petrece timpul liber intr-un loc aranjat si curat, cu plante sanatoase de care te poti bucura. Daca ai o gradina frumoasa, atunci cu siguranta ai nevoie de produse de intretinere gradina de calitate.

La Auchan vei gasi amestec turba universala, substrat pentru orhidee, ingrasamant lichid, baton fertilizant, solutie nutritiva, termometru de gradinarit din lemn, dar si accesorii precum manusi de gradina pentru a evita murdaria sau infectiile.

Alege tot ce ai nevoie pentru intretinerea gradinii tale, iar astfel vei putea sa te bucuri cu usurinta de munca depusa si te vei relaxa in gradina ta. In plus, in functie de nevoile tale si de bugetul de care dispui, la Auchan o sa gasesti atat solutii de gradina in ambalaje si litraje adaptate necesitatilor tale.

Comanda acum toate produsele pentru gradina si intretinere gradini, care te vor ajuta sa ai in cel mai scurt timp un colt de natura doar al tau, exact dupa gusturile tale. Iar pentru a-ti rasplati increderea acordata in produsele noastre si pentru ca esti unul dintre clientii nostri fideli, Auchan te va surprinde cu preturi avantajoase si oferte periodice, atat in magazin, cat si pe site.

Auchan o sa te surprinda mereu cu preturi mici, oferte noi si transport rapid, la comanda online.