Filtre
 lei
 lei

Odorizante camera

Odorizant spray Glade Relaxing Zen, 300 ml
Odorizant de camera Oust Outdoor Scent, 300ml
Rezerva odorizant Glade Bali 18 ml
Rezerva odorizant Glade Clean Linen 269ml
Odorizant camera Glade Gel Citrus, 150 g
Odorizant camera Glade Gel Marine 150 g
Betisoare parfumate lavanda
Spray de camera Ambi Pur Ocean & Wind, 300 ml
Odorizant spray Glade cu bujor, 300 ml
Rezerva odorizant Glade lavanda 18 ml
Betisoare parfumate sandalwood

Simtul mirosului este, cu siguranta, unul care te influenteaza mai mult decat ai crede. Mirosul este cel care iti poate schimba starea mintala si iti poate aduce o buna dispozitie fara sa iti dai seama.

Drept urmare, este normal sa vrei ca locuinta ta sa aiba mereu un aer proaspat si un miros placut. Pentru asta, aerisitul constant nu este suficient. Ai nevoie de ajutor, iar odorizantele de camera pot fi aliatul tau cel mai bun in lupta cu aerul inchis si mirosurile neplacute care apar inevitabil in casele tuturor. Daca vrei ca atunci cand ajungi acasa sa fii intampinat de un miros imbietor, care sa te faca sa te simti confortabil in propriul camin, intra in oferta Auchan de odorizante camera si alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine pentru gusturile si nevoile tale.

Daca iti doresti sa dai o nota de eleganta locuintei tale, poti opta oricand pentru odorizantul de camera de la Areon. Aroma parfumului emanat va binedispune pe toata lumea si va crea o atmosfera de relaxare si destindere. Odorizantele de camera te vor ajuta atat fizic, cat si psihic, si iti vor stimula simturile prin mirosuri profunde, placute si fine. Totodata, betisoarele parfumate de la Areon sau odorizantele de la Airwick, Glade sau Ambi Pur sunt o optiune excelenta.

In oferta noastra vei descoperi o multime de produse cu diverse arome, pentru toate gusturile. Daca ti-a placut in mod deosebit o aroma, poti alege oricand o rezerva pe care sa o umpli oricand vrei sa revii la ea.

La Auchan iti prezentam doar cele mai bune produse, care iti vor transforma locuinta si vor crea o atmosfera de degajare si relaxare prin aromele inedite din oferta noastra de odorizante camera. Profita de selectia Auchan.ro si de preturile avantajoase pentru a gasi produsul perfect pentru locuinta ta.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.