Filtre
 lei
 lei

Hrana caine

Conserva cu vita Berci, 1.24Kg
Hrana umeda caini Berci cu pasare 1240 g
Salam Maradog cu vita 1 Kg
Hrana umeda pentru caini Reno cu vita 415 g
Hrana pentru caini Pedigree Biscrok 200g
Recompense Pedigree Dentastix pentru caini de talie medie 180g
10% REDUCERE
valabilitate: 19.01 - 01.02
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Salam Maradog cu pui 1 Kg
Conserva Reno cu pasare 415 g
Os presat 4Dog, 3 bucati/8.5 cm
Batoane caini Pedigree Rodeo 70g
10% REDUCERE
valabilitate: 19.01 - 01.02
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Hrana umeda pentru caini Pedigree Vital Protection cu vita in sos 1.2Kg
10% REDUCERE
valabilitate: 19.01 - 01.02
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Hrana uscata Darling cu vita, 10kg
10% REDUCERE
valabilitate: 19.01 - 01.02
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Batoane moi Rotolinis Trixie, cu vita, 12 cm
Pate pentru caini Cesar cu vita si ficat 150g
10% REDUCERE
valabilitate: 19.01 - 01.02
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Hrana umeda pentru caini Auchan cu pui, 300g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Os Croci mare, vidat, 22 cm
Os Croci mediu, vidat, 16-18 cm
Hrana uscata pentru caini Friskies Junior 8 kg
Hrana pentru caini Pedigree Dentastix 110g
Crochete moi cu vita pentru caini, 4 kg
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie

Auchan.ro iti pune la dispozitie cea mai buna gama de mancare pentru caini. Stim cat de mult conteaza sanatatea companionului tau necuvantator, tocmai de aceea iti oferim mancare de caine la preturi excelente.

Poti alege din oferta noastra sortimente de hrana pentru caine potrivite tuturor varstelor. Gasesti la noi si hrana umeda caine, dar si hrana uscata caini. Ambele variante sunt disponibile in diverse cantitati.

Varietatea produselor oferite de Auchan ii va asigura cainelui tau un regim alimentar sanatos si echilibrat. Ai acces la mancare caini ieftina de la cei mai buni producatori. Gasesti la noi hrana pentru caini Pedigree, hrana 4Dog, hrana Berci, hrana Chappi, Purina One sau hrana pentru caini Friskies.

Toate produsele sunt de o calitate excelenta si vin la preturi foarte bune. Iti recomandam sa incerci si variantele de hrana pentru caini de marca proprie. Auchan produce hrana uscata pentru caini, conserva pentru caine, dar si hrana complementara pentru dentitie. Retetele pe care le utilizam se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.

Poti gasi pe site-ul nostru atat hrana caini juniori si hrana caini seniori. Pe langa hrana uscata pentru caini si conserve pentru caini, poti sa ii mai oferi prietenului tau loial si salam pentru caine. Acesta contine carne si cereale, fiind gustarea ideala pentru un catel energic si sanatos.

Pe Auchan.ro gasesti mereu cele mai bune promotii si reduceri de pret, la toate categoriile de produse. Ramai pe site pentru a descoperi si cele mai tari promotii mancare caini. Toate produsele din categoria Mancare caini sunt disponibile pentru a fi comandate online. Trebuie sa selectezi variantele care iti plac, sa le adaugi in cos si sa alegi magazinul in care le vrei livrate. Noi ne vom ocupa sa ajunga acolo in cel mai scurt timp si te vom informa pentru a merge sa le ridici.   

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.