Filtre
 lei
 lei

Periute de dinti

Set doua periute de dinti Colgate Zig-Zag
Periuta de dinti pentru copii Aquarelle
Periuta de dinti Colgate Premier Clean
Periuta de dinti Aquafresh Little Teeth
Periuta de dinti pentru copii Toji
Periuta de dinti Aquafresh Big Teeth
Periuta de dinti Aquafresh Milk Teeth
Periuta de dinti pentru adulti Toji
Periuta de dinti Parodontax Complete Protection Soft
Periuta de dinti Auchan
0.85

Indisponibil

Periuta de dinti Astera Flex Active Duo Pack
Periuta de dinti Oral-B complete
Periuta de dinti Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Aquafresh Interdental
Periuta de dinti Oral-B 3D White Fresh
Periuta de diniti Magnificy Dr.S soft
Periuta de dinti Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Lacalut Baby
Periuta de dinti Colgate 360 Soft
Periuta de dinti Colgate Floss Tip
Periuta de dinti Lacalut Kids
Periuta de dinti Colgate 360 Medium
Periuta pentru curatarea protezelor dentare Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Colgate Batman
Periuta de dinti electrica Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Lacalut Aktiv
Periuta de dinti electrica Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Colgate Bamboo/Charcoal Soft
Periuta de dinti Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Periuta de dinti Colgate White soft 360
Periuta de dinti Elmex Sensitive, cu peri moi

Periutele de dinti joaca un rol esential cand vine vorba de sanatatea dentara si igiena orala. La Auchan ai zeci de modele de periute de dinti din care sa alegi ce ti se potriveste, in functie de nevoile si preferintele tale. De la periute interdentare pana la periute traditionale, cu siguranta vei gasi produse pe placul tau.

O periuta de dinti adecvata este esentiala pentru a curata in profunzime dantura, pentru a elimina tartrul si a indeparta placa bacteriana. O periuta cu peri tari poate ajuta la o periere mai profunda. Totusi, acest lucru nu inseamna ca o periuta cu peri moi nu iti poate curata dantura eficient, de altfel poate reprezenta o alegere ideala daca ai gingii sensibile.

O solutie de mijloc este periuta cu peri medii. Periutele de dinti traditionale au un pret accesibil si vin intr-o varietate de modele. Poti alege periute de dinti pentru dantura si gingii sensibile, periute ce ofera o curatare profunda sau ajuta la albirea dintilor. Daca esti in cautarea unei periute de dinti pentru copii, incearca o periuta moale, cu cap mic, ce poate curata si in locurile greu accesibile.

La Auchan gasesti periute de dinti pentru toate tipurile de probleme si pentru toate preferintele: pentru dinti sensibili, cu peri moi sau de duritate medie, pentru copii sau pentru albirea dintilor. Comanda online pe Auchan.ro produsele tale preferate si ai livrare in cel mai apropiat magazin Auchan sau livrare rapida direct la usa ta.

Spor la cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.