Yufka - foi de placinta turcesti, 500 g
Prepara deserturi sau gustari speciale cu Yufka - foi de placinta turcesti, 500 g.
Placintele sunt unele dintre cele mai iubite deserturi deoarece nu necesita foarte mult timp de preparare si nici ingrediente deosebite. Au un gust minunat si permit o multime de combinatii de ingrediente. Placintele sarate pot fi consumate ca o gustare intre mese sau chiar un aperitiv servit la mesele principale datorita gustului bogat.
De asemenea, ai posibilitatea de a adauga toate ingredientele preferate, fie carne, lactate sau legume. Yufka - foi de placinta turcesti, 500 g se pot folosi pentru a prepara placinte in stil turcesc, fie cu branza sarata si verdeturi, fie cu nuci si miere sau cu fructe.
Comanda online Yufka - foi de placinta turcesti, 500 g pe Auchan.ro si te poti bucura de preturi avantajoase. In plus, ai livrare direct la usa ta, dar si oferte zilnice la zeci de produse.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 991.2
- kcal pe 100g sau 100ml 233.29
- Grasimi (g sau ml) 0.21
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.1
- Glucide (g sau ml) 53.75
- din care zaharuri (g sau ml) 1.6
- Sare (g sau m 0.5
- Proteine (g sau ml ) 4.1
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina alba de grau,apa, sare iodata, premix (faina alba de grau, faina de soia, emulgator - mono si digliceride, agent antioxidare - acid ascorbic, l-cisteina, enzime pentru prospetime si panificatie) conservanti: propionat de calciu, sorbat de potasiu
- Alergeni descriere Grau, soia
Diete
- Fara lactoza Da
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.5
- Greutate (Kg) 0.500
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se verifica data de pe ambalajul produsului
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare Spatii uscate, ferite de razele solare si surse de caldura la temperaturi maxime de 25° C. Dupa deschidere a se pastra la frigider
- Mod de preparare PLACINTA YUFKA CU BRANZA. Ingrediente: cele 500 g foi, 400 ml lapte, 3 oua, 500 g branza, 100 ml ulei, patrunjel, susan. Mod preparare: se unge tava cu ulei, intr-un castron se bat ouale, se adauga apoi laptele si uleiul. Branza sfaramata se amesteca cu patrunjelul tocat apoi se unge prima foaie cu amestecul de oua lapte si ulei apoi se adauga branza, se pune si urmatoarea foaie si se procedeaza la fel. Peste ultima foaie se toarna restul de amestec de oua se presara susanul si se da la cuptor 40 min.