Produse

Ariel - Inovatie si Performanta in Ingrijirea Hainelor

Despre Ariel: Detergentul minune

Ariel este un brand european de detergent pentru rufe dezvoltat de P&G European Technology Centre in Belgia. De-a lungul anilor, Ariel a fost mereu inovator, aducand pe piata produse noi si imbunatatite, cu tehnologii de ultima generatie. Brandul Ariel s-a impus pe piata prin calitatea si performanta produselor sale, oferind consumatorilor din intreaga lume solutii de curatare eficiente, care ajuta la protejarea hainelor, fara a le afecta textura sau culoarea.

Povestea Ariel: De la detergent pudra la capsule

Ariel a inceput sa produca detergentul pentru rufe inovator inca din 1967, datorita combinatiei unui compus de baza de enzime cu inalbitor capsulat. In 1985, apare primul detergent lichid, iar in 1992 apare Ariel Color, prima solutie de curatare pentru haine colorate. In 2000 apare primul detergent tip capsule, iar in 2012 apar pentru prima data Ariel Pods, o solutie revolutionara pentru spalarea rufelor. In 2020, Ariel lanseaza Ariel All-in-1 pods, o solutie completa de ingrijire a hainelor, care ofera o curatare excelenta, o protectie sporita si o economie de timp si energie.

Produsele Ariel: Eficienta si simplitate

Detergent automat pudra Ariel

Detergentul automat pudra Ariel este o solutie eficienta si convenabila pentru spalarea rufelor. Este potrivit pentru orice tip de rufe si ofera o curatare profunda, eliminand petele si murdaria cu usurinta. Formula sa speciala este conceputa pentru a proteja fibrele delicate ale hainelor, oferindu-le o protectie sporita impotriva uzurii. De asemenea, Ariel Pudra este disponibil in diferite varietati, potrivite pentru diferite tipuri de apa si niveluri de murdarie.

Detergent lichid de rufe Ariel Color

Detergentul lichid de rufe Ariel Color este solutia perfecta pentru hainele colorate. Este conceput pentru a pastra culorile stralucitoare ale hainelor, oferind in acelasi timp o curatare profunda si eficienta. Formula sa speciala ajuta la protejarea culorilor si a texturii hainelor, oferindu-le o ingrijire delicata. Detergentul lichid Ariel Color este disponibil in diferite dimensiuni, adecvate pentru orice nevoie de curatare.

Detergent capsule Ariel 3in1 Pods

Detergentul capsule Ariel 3in1 Pods este o solutie completa de curatare pentru haine. Aceste capsule contin detergent, inalbitor si inhibitor de depunere a murdariei, oferind o curatare profunda si eficienta intr-un singur pas. Ariel 3in1 Pods sunt usor de utilizat si sunt potrivite pentru orice tip de masina de spalat, de la cele cu incarcare frontala pana la cele cu incarcare verticala. Aceste capsule sunt disponibile in diferite arome si dimensiuni, adaptate pentru nevoile fiecarui consumator.

Detergent capsule Ariel All in One PODS

Detergentul capsule Ariel All in One PODS este o solutie avansata de curatare pentru haine, care ofera o protectie sporita si o economie de timp si energie. Aceste capsule contin detergent, inalbitor, inhibitor de depunere a murdariei si agenti de protectie a culorilor, oferind o curatare completa si eficienta intr-un singur pas. Formula sa speciala este conceputa pentru a pastra culoarea si textura hainelor, protejandu-le de uzura si pastrandu-le in conditii optime. Ariel All in One PODS sunt disponibile in diferite dimensiuni si arome, potrivite pentru orice nevoie de curatare.

Brandul Ariel este cunoscut pentru inovatia si performanta sa in ingrijirea hainelor. De la detergentul automat pudra Ariel, la detergentul lichid de rufe Ariel Color, pana la detergentul capsule Ariel 3in1 Pods si Ariel All in One PODS, toate produsele Ariel sunt concepute pentru a oferi o curatare profunda si eficienta, protejand in acelasi timp hainele. Cu tehnologii de ultima generatie si formule speciale, produsele Ariel reprezinta solutia ideala pentru a avea haine curate si proaspete in fiecare zi.