Coniac si brandy - Bauturi fine, potrivite tuturor gusturilor

Aromele profunde, gusturile cu diferite note si calitatea superioara a coniacului si brandy-ului au facut ca multi sa le prefere si sa le consume cu diferite ocazii din viata. Desi diferite dupa nume, ambele bauturi sunt fabricate din struguri, existand persoane care pot sa identifice foarte usor diferenta dintre ele, vechimea pe care o are bautura degustata sau ce ingredient special a fost folosit pentru realizarea lor. Bauturile spirtoase pot fi gasite in magazinul Auchan.ro alaturi de alte aperitive, digestive, lichioruri, palinca si tuica, fabricate de producatori de renume in domeniu, precum Brancoveanu, Jidvei, Hennessy, Miorita, Courvoisier, Alexandrion, Zarea, Metaxa, Unirea, Kvint, Remy Martin. Cifrele si stelele de pe eticheta fac referire la vechimea coniacului (VS, VSOP, XO).

Brandy, coniac, vinars romanesc - Comanda aromele deosebite si bucura-te de momente speciale!

In magazinul nostru poti gasi diferite tipuri de coniac, brandy si vinars romanesc, imbuteliate in sticle de diferite marimi si forme, unele impachetate in cutii deosebite, ideale pentru a fi oferite in dar persoanelor pricepute, iubitoare ale gustului rafinat al acestor bauturi alcoolice. Produsele pot fi baute simplu, cu gheata, sau ca ingrediente intr-un cocktail delicios. Cele mai adecvate pahare pentru a fi degustate sunt cele lungi si inguste, care permit savurarea din plin a tuturor aromelor.

Alege brandy-ul de 5 stele sau 7 stele, cu vechime mare (3, 5, 6, 10, 18 ani), pentru ca vei fi incantat de savoarea obtinuta in urma unor procese migaloase! Produsul comandat la un pret corect va fi livrat rapid la domiciliu, fara sa te deplasezi de acasa.