Scaune masa si auto

Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Scaunele auto pentru bebelusi fac parte din acele accesorii indispensabile pentru plimbarile cu masina alaturi de micuti. Potrivit reglementarilor, copiii de pana la 3 ani trebuie transportati in scaune speciale si este interzis ca ei sa fie transportati cu automobilul pe scaunul din dreapta sau pe bancheta din spate. De asemenea, scaunul trebuie asigurat cu centura de siguranta.

Deoarece scaunul auto este o investitie importanta, iti punem la dispozitie o multime de variante din care poti alege si, in plus, iti oferim chiar si cateva sfaturi care sa faca decizia mai usoara. Astfel, primul criteriu in functie de care sa sa alegi un scaun auto pentru copii este varsta micutului.

Greutatea sa este si ea importanta, scaunele auto pentru bebe clasificandu-se in mai multe categorii, cum ar fi: grupa 0 pentru copiii cu greutate mai mica de 10 kg, grupa I pentru copiii cu greutate intre 9 si 18 kg, grupa II pentru micutii care au intre 15 si 25 de kg etc.

Modelele de scaune auto de bebelusi care au centura proprie pot fi folosite pana cand cel mic atinge greutate de 25 de kg. Dupa aceasta limita, este recomandata folosirea unui scaun auto inaltator, fixat cu centurile de siguranta ale masinii. Exista insa si scaune auto bebe foarte performante si totodata foarte versatile, care se pot adapta in functie de etapa de crestere in care se afla micutul tau.

Pe Auchan.ro si in magazinele noastre vei regasi o multime de modele de scaune auto pentru copii, cu diverse functii si accesorii. Grabeste-te sa prinzi reducerile de pret si opteaza pentru un scaun auto bebe performant si sigur, care ii va oferi celui mic tot confortul de care are nevoie pe durata deplasarilor cu masina!