Pastreaza curatenia in casa si bucataria ta, fara sa neglijezi suprafetele! Fiecare suprafata din casa are un specific de care trebuie sa tii cont, atunci cand cumperi accesorii pentru curatenie.

Tocmai de aceea, Auchan iti propune o gama larga de bureti vase si lavete, care iti vor usura considerabil treburile casnice. Incepe prin a elimina eficient grasimea de pe farfurii cu buretii de bucatarie abrazivi. Partea abraziva indeparteaza resturile incapatanate, in timp ce buretele moale curata resturile, lasand farfuriile stralucitoare.

Tot la categoria bureti vase si lavete, mai poti gasi buretele de vase din teflon, ideal pentru suprafete delicate. Gama de bureti cu canelura va curata eficient vasele si-ti va proteja, in acelasi timp, pielea si unghiile. Pentru suprafete dure, grasimi persistente si mancare arsa, Auchan iti vine in ajutor cu spalatoarele pentru vase, perfecte pentru uzul profesional. Economiseste cu setul de bureti pentru bucatarie Epack, care elimina complet petele de pe vase doar cu apa.

Bucura-te de un camin impecabil, datorita lavetelor din microfibra pentru uz general. Uita de praful din camera cu setul de lavete pentru praf, confectionate din materiale moi si blande cu mobilierul tau. Lavetele pot fi spalate manual sau automat, iar dupa uscare le poti reutiliza oricand ai nevoie.

Lavetele umede pentru bucatarie Epack, fabricate din celuloza, sunt deosebit de versatile. Curata toate tipurile de suprafete, fara a apela la detergent, datorita texturii umede si extra-absorbante.

Tot la categoria bureti vase si lavete vei gasi suportul din plastic pentru buretii de vase, care te va ajuta sa-ti organizezi mai bine bucataria. Cu ajutorul buretelui cu rezervor pentru detergent Scotch-Brite vei avea vase mai curate fara efort si mai mult spatiu in bucatarie.

Auchan vine in sprijinul tau cu oferte saptamanale la produsele pe care le cauti si cu preturi convenabile, chiar si pentru cel mai chibzuit buzunar.