Pahare unica folosinta si vesela pentru diferite ocazii

Cand cauti pahare de unica folosinta, de cele mai multe ori principalul criteriu dupa care le alegi pe cele potrivite este durabilitatea, iar acest lucru este valabil pentru toata categoria de vesela de unica folosinta. Pe auchan.ro gasesti pahare de unica folosinta cu capac, de cafea, de sampanie si cu picior, astfel incat sa fii echipat cum trebuie la urmatoarea ocazie speciala din viata ta.

De asemenea, iti punem la dispozitie si farfurii si boluri de unica folosinta, dar si palete din lemn pentru cafea. Iar daca e ziua de nastere a unei persoane dragi, poti cumpara farfurii din carton aurii sau albe pe care sa asezi micile surprize dulci, dar si farfurii de tort de unica folosinta pentru surpriza dulce a petrecerii. Si nu uita sa pui pe lista de cumparaturi si tacamuri.

Pahar unica folosinta si farfurii biodegradabile

O farfurie de unica folosinta este extrem de utila atunci cand mergi la petreceri in aer liber, la picnic, gratar sau orice alta iesire in natura cu cei dragi. Si pentru ca vrem sa reducem plasticul, iti punem la dispozitie farfurii de unica folosinta din carton, biodegradabile, adica prietenoase cu mediul inconjurator.

Ai inceput sa iti faci lista de cumparaturi? Trece-le pe toate: farfurii carton, palete cafea, bol de supa sau ciorba de unica folosinta, set de pahare de unica folosinta din carton si ti-ai asigurat necesarul pentru urmatorul gratar. Daca ai nevoie si de alte lucruri, precum vase de gatit, pahare sau alte obiecte de bucatarie, le gasesti pe auchan.ro.

Petrecerile sau iesirile la gratar sunt un prilej excelent de distractie. De fiecare data insa, ai nevoie de tacamuri si vase. Pentru ca experienta sa fie una reusita, cei mai multi oameni aleg sa foloseasca pahare de unica folosinta, farfurii de unica folosinta sau caserole unica folosinta. Acest tip de vesela este unul foarte practic si te poate scuti de mult efort. Daca folosesti pahare de plastic, farfurii plastic sau platouri unica folosinta, nu va mai trebui sa te preocupe curatatul tacamurilor si veselei la final.

Pe Auchan.ro gasesti o multime de variante de vase, pahare si tacamuri de unica folosinta. Iti oferim o multime de optiuni clasice de pahare unica folosinta din plastic, farfurii din plastic, linguri din plastic si furculite din plastic. Tinem cont de nevoia de a proteja natura si iti oferim o gama variata de tacamuri din materiale biodegradabile, la preturi accesibile.

Poti achizitiona si farfurii de carton, caserole unica folosinta din carton si platouri din aluminiu. In ceea ce priveste tacamurile, ai optiuni de furculite din lemn, linguri din lemn si cutite din lemn. Tacamurile si vasele de unica folosinta din lemn si carton sunt tot mai populare deoarece sunt prietenoase cu mediul inconjurator!

Auchan te ajuta sa aduci la petrecere si mancare gatita care se va pastra proaspata in cele mai bune caserole de unica folosinta! Tot in aceasta categorie de produse vei putea descoperi si variante de palete ecofriendly, scobitori ambalate individual sau scobitori din bambus. Toate produsele din aceasta categorie sunt disponibile pentru a fi comandate online pe site-ul nostru.

Ramai pe Auchan.ro si urmareste indeaproape ofertele excelente si promotiile pe care ti le oferim mereu!