Chio – O experienta unica a snacks-urilor sarate

Chio este un brand emblematic al pietei romanesti de snack-uri, cu o lunga traditie in productia de chipsuri, popcorn, tortillas, covrigei si alte specialitati, oferind consumatorilor o gama variata de arome si texturi unice. Brandul Chio este cunoscut pentru inovatia si oferta sa variata, fiind una dintre cele mai apreciate marci din domeniul snack-urilor din Romania si Europa.

Povestea Chio: De la origine pana in prezent

Chio a inceput sa produca chipsuri in 1962 intr-o ferma de cartofi din Petersau, Germania, si s-a extins rapid in Europa. In prezent, brandul face parte din Intersnack Group, o companie germana de renume mondial in productia de snack-uri. In 2003, Intersnack Romania a inceput productia in Brasov, dezvoltand noi arome si texturi pentru a satisface gusturile sofisticate ale consumatorilor din Romania. Astazi, milioane de oameni aleg sa savureze gustul unic al produselor Chio, iar brandul continua sa se extinda si sa ofere sortimente si arome noi.

Produsele Chio: Chips-uri, snacks-uri si sticks-uri pentru toata familia

Popcorn cu sare Chio - O gustare perfecta pentru o seara de film acasa sau o zi in parc. Acest popcorn crocant este acoperit cu sare delicioasa si ofera o experienta de gust unica.
Covrigei Chio Mini Brezli - Covrigeii crocanti de la Chio sunt un snack perfect pentru a fi savurat in timpul unei pauze la birou sau in timpul unei plimbari. Acesti covrigei mini Brezli sunt facuti din ingrediente naturale, iar gustul lor savuros nu poate fi comparat cu niciun alt covrig.
Chipsuri cu sare Chio - Cele mai clasice chipsuri Chio, perfecte pentru orice moment al zilei. Aceste chipsuri crocante sunt acoperite cu sare delicioasa si ofera un gust autentic de cartofi.
Chipsuri la cuptor cu paprika Chio - O varianta usor picanta a clasicelor chipsuri Chio. Acestea sunt crocante si sunt acoperite cu o aroma de paprika delicioasa, care le face o alegere perfecta pentru petrecerile cu prietenii.
Sticks cu smantana si ceapa Chio Stickletti – Aceste sticks-uri delicioase cu smantana si ceapa sunt o alegere perfecta pentru gustarea dintre mese. Crocante si aromate, acestea sunt facute pentru a fi savurate acasa la un film, sau la birou ca o gustare pana in pauza de masa.
Chipsuri Chio Tortilla Nacho Cheese - Aceste tortillas crocante sunt acoperite cu un amestec de branza delicioasa si un praf picant de chili. O alegere perfecta pentru cineva care doreste sa experimenteze gusturi noi si sa se bucure de o experienta de gust autentica. Acestea sunt o gustare perfecta pentru o petrecere cu prietenii sau o seara de film.

Asadar, brandul Chio este unul dintre cele mai apreciate branduri de snack-uri din Romania si Europa, oferind consumatorilor o gama variata de arome si texturi unice. Produsele Chio sunt facute din ingrediente naturale si sunt perfecte pentru un stil de viata sanatos. Chio mizeaza pe inovatie si un sortiment variat de produse pentru a satisface gusturile sofisticate ale consumatorilor sai. Cu o lunga traditie in productia de snacks-uri, brandul continua sa ofere arome noi si interesante pentru consumatori pentru a ramane unul dintre cei mai importanti jucatori din piata snack-urilor din Romania.