Aparate video

Produse
Filtre
Brand
Interval preț

Camera de bord si alte aparate video eficiente si utile in orice conditii

Circulatia pe drumurile publice este mereu o provocare. Dar cu o camera video auto de calitate, ai ocazia sa iti conduci si sa iti parchezi masina in conditii de siguranta. La Auchan gasesti oglinda retrovizoare cu camera video, capabila sa filmeze la calitate Full HD. De altfel, toate solutiile din oferta noastra garanteaza performante excelente. Aceste modele sunt populare, deoarece iti permit sa vizualizezi atat ce se intampla in spatele masinii, cat si actiunea din fata autoturismului.

Tot in oferta noastra am inclus si variante de camera video pentru masina care pot sa inregistreze pe timp de noapte. Aceste modele de camera de bord auto dispun inclusiv de microfon. Alege si tu sa investesti in camere de supraveghere auto, deoarece acestea pot reda imaginea completa, in situatia in care esti implicat intr-un eveniment nedorit in trafic.

Camera video auto si multe alte modele cu diverse caracteristici, perfecte pentru soferii care vor sa fie mereu pregatiti

Iti oferim o gama bogata de camere auto tip oglinda si camere video de bord pentru masina, toate produsele fiind disponibile la preturi excelente. Acestea sunt oferite de producatori recunoscuti in domeniu si dispun de functii complexe si foarte utile in viata oricarui sofer.

Produsele din aceasta categorie au capacitatea de a salva automat fisierele video, chiar si in cazul unui accident. Alege din oferta noastra modelul care sa iti completeze masina. Pentru o experienta completa la volan, la noi gasesti si accesorii audio, precum si diverse variante de modulator FM. Tot pentru siguranta ta, am inclus in oferta noastra si variante de casti, ideale pentru cand vrei sa discuti la telefon in timp ce conduci. Auchan te ajuta sa fii in siguranta la volan!