Produse

Fares – Remedii naturiste de calitate

Fares ofera remedii naturiste de cea mai buna calitate din 1929, pornind din inima Daciei, locul cu cea mai vasta istorie in cultivarea si procesarea plantelor medicinale, orasul Orastie.

Povestea Fares – Plante medicinale din inima Daciei

Andrei Farago, un farmacist vizionar, a preluat conducerea farmaciei doua secole mai tarziu, iar pasiunea sa pentru plantele medicinale dar si pentru lucrurile bine facute, au dus la fondarea, in anul 1929 a firmei “Digitalis”, care se numeste astazi Fares. In perioada comunista, firma a fost inclusa sub umbrela “Plafar” iar imediat dupa caderea comunismului, compania s-a desprins de “Plafar” devenind companie privata cu capital 100% romanesc Fares.

Viziunea si misiunea Fares

Viziunea brandului Fares se concentreaza pe traditia seculara a folosirii plantelor medicinale de pe meleaguri romanesti iar misiunea brandului este cultivarea sanatatii pentru oameni, cu tezaurul de plante medicinale din inima Daciei, si pastrarea valorilor umane ale acestor locuri.

Despre calitatea produselor Fares

Calitatea produselor Fares provine din propriile culturi de plante, care sunt tratate si recoltate cu multa atentie si grija, in perioada cea mai buna. Plantele salbatice, din flora spontana sunt recoltate de culegatori instruiti, iar plantele care nu cresc in Romania sunt de la furnizori certificati, care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Plantele din care sunt realizate ceaiurile si remediile naturiste Fares au un proces de fabricatie foarte riguros, si sunt uscate conform unui program personalizat. Plantele sunt apoi analizate si certificate dupa standarde foarte inalte de calitate, din punctul de vedere al sigurantei cat si al managementului calitatii.

Produsele Fares – De la plante medicinale la remedii naturale

Portofoliul Fares are in total peste 350 de produse si se fabrica peste 8000 de loturi pe an, cu o varietate de produse foarte mare, de la ceaiuri, uleiuri esentiale, suplimente naturale, siropuri, creme naturale si multe alte produse. Iata cateva dintre cele mai populare produse Fares:

 1. Ceai Fares de Musetel
  Ceaiul de Musetel de la Fares este un produs foarte popular datorita efectelor sale benefice asupra corpului. Acesta contribuie benefic la calmarea problemelor digestive, avand efecte antiinflamatoare si de relaxare. Pentru utilizarea externa, acesta era folosit in scop traditional pentru ameliorarea ulceratiilor pielii, iritatiilor si eczemelor.
 2. Ceai Fares de Sunatoare
  Unul dintre cele mai cunoscute produse Fares este Ceaiul de Sunatoare. Acest ceai are beneficii importante pentru organism, iar printre proprietati se numara si: proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antidepresive, antibacteriene, antivirale, antifungice, neuroprotective, anxiolitice si anticarcinogenice.
 3. Crema de Galbenele si Propolis Fares
  Crema de Galbenele si Propolis de la Fares este un produs traditional si foarte eficient de ingrijire a pielii folosit de femeile din Romania din toate timpurile. Crema de Galbenele si Propolis ajuta la mentinerea sanatatii pielii, este un bun cicatrizant, antiinflamator, antiseptic si antimicotic.
 4. Biosept Fares
  Capsulele naturale Biosept Fares sunt recomandate pentru infectii si inflamatii respiratorii, digestive si urinare. Acestea au proprietati ce ajuta la cresterea rezistentei organismului si sustinerea mecanismelor de aparare ale organismului. Suplimentul alimentar Biosept A5 30 capsule Fares este un supliment din grupa preparate fitoterapice si contine ingredient activ din extract de lichen islandez, extract din frunze de maslin si extract de salcie.
 5. Ulei de Lavanda Fares
  Uleiul de Lavanda Fares este un produs natural din ulei essential de lavanda, obtinut prin distilare cu aburi din florile specie Lavandula angustifolia. Acest ulei se foloseste numai pentru uz extern, si poate fi utilizat ca ulei pentru masaj, ulei pentru baie sau pentru aplicare locala.

Proprietatile uleiului de Lavanda:
100% pur, nu este mixat cu alte uleiuri esentiale
100% natural, dobandit prin distilare cu abur
100% verificat, definit biochimic si botanic

Astfel, Fares este un brand de remedii naturiste foarte cunoscut si apreciat de consumatorii din Romania, datorita gamei largi de produse oferite ce respecta standarde de cea mai inalta calitate si solutii naturiste pentru o multitudine de afectiuni, precum si suplimente alimentare ce contribuie la functionarea optima a organismului.