Fragedo – Brand premium de carne de pui pentru consumatori exigenti

Consumul de carne de pui de calitate este benefic pentru sanatatea noastra deoarece aceasta este o sursa bogata de proteine de inalta calitate si contine nutrienti esentiali pentru functionarea optima a organismului.

Specificul Fragedo: Carne de pui de calitate superioara

Fragedo este unul dintre cele mai apreciate branduri de carne de pui, un aliment de baza pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Compania se preocupa de bunastarea puilor si respecta toate normele legislative in vigoare. Prin hranirea puilor exclusiv cu cereale din fermele proprii, acestia cresc sanatosi, iar carnea rezultata este naturala si bogata in substante nutritive benefice pentru organism.

Printre aceste substante se numara vitamina B6, care contribuie la formarea moleculelor active din organism si mentine vasele de sange sanatoase, precum si acidul nicotinic, care reduce riscul de aparitie a unui atac de cord. Seleniul din compozitie se absoarbe rapid de catre organism si previne aparitia artritei, iar zincul este important pentru fertilitatea masculina. De asemenea, carnea de pui este bogata in triptofan, o substanta care ajuta la ameliorarea anxietatii, a depresiei si a insomniilor. Prin urmare, consumul de carne de pui poate contribui la mentinerea unei alimentatii sanatoase si echilibrate, imbunatatind starea generala de sanatate a organismului.

Povestea Fragedo: De la lansare la success

Fragedo este un brand premium de carne de pui sub care se comercializeaza produsele Transavia, garantand siguranta si calitatea carnii de pui pentru consumatorii care apreciaza produsele naturale, de calitate superioara. In Fermele Transavia, puii sunt crescuti cu grija si sunt respectate cu strictete cele mai inalte standarde de calitate, controland detaliat dezvoltarea si bunastarea pasarilor. Acest lucru se reflecta in calitatea nutritionala, fragezimea si savoarea produselor Fragedo, apreciate de consumatorii cei mai exigenti.

Fragedo este unul dintre cele mai popular brand din categoria sa si a primit numeroase premii care confirma increderea si satisfactia consumatorilor romani.

Produsele Fragedo: Pui sanatos pentru toata familia

 1. Piept de pui dezosat Fragedo
  Este produsul ideal pentru cei care cauta piept de pui premium. Fragedo garanteaza ca pieptul de pui este dezosat cu foarte mare atentie, astfel incat sa se obtina o carne de o calitate si o fragezime uimitoare. Este o alegere excelenta pentru cei care cauta o sursa de proteine sanatoasa si delicioasa.
 2. Pui grill Fragedo
  Aceasta optiune este perfecta pentru cei care cauta un produs de calitate superioara si usor de pregatit. Fragedo ofera puii fara cap, gat si picioare, curatati si gata de grill. Carnea este suculenta si frageda, iar aroma si gustul sunt uimitoare.
 3. Pulpe de pui inferioare Fragedo
  Pulpele de pui inferioare sunt ideale pentru cei care cauta o sursa bogata de proteine si un gust delicios. Fragedo garanteaza calitatea superioara a acestor produse, care sunt crescuti in conditii excelente si hraniti cu furaj de cea mai buna calitate.
 4. Aripi de pui Fragedo
  Aripile de pui Fragedo sunt ideale pentru cei care cauta un gust aromat si o textura crocanta. Acestea sunt pregatite intr-un mod special, astfel incat sa aiba o aroma bogata si sa fie su culente si moi. Sunt o alegere excelenta pentru petreceri, evenimente sau pentru cinele rapide in familie.

Fie ca alegeti pieptul de pui dezosat, puiul fara cap, gat si picioare grill, pulpele inferioare sau aripile de pui, produsele Fragedo va vor satisface asteptarile si va vor oferi o experienta culinara inegalabila.