Produse

Uleiuri de motor - intretine masina asa cum ai grija de tine

Indiferent de ceea ce are nevoie masina ta, alegerea dintre marea varietate de uleiuri auto reprezinta o decizie preferentiala din punctul de vedere al unor specificatii si clasificari pentru un ulei calitativ de motor. De aceea, atunci cand alegi uleiul de masina, este important sa stii care este cel potrivit pentru autoturismul tau.

De exemplu, poti cauta dupa branduri si marci de renume, cum ar fi ulei Castrol sau ulei Elf pentru un ulei auto de calitate. Indiferent daca ai nevoie de ulei de motor Diesel sau pe benzina, in oferta Auchan vei gasi cu siguranta orice ai nevoie.

Un ulei de motor este compus din doua ingrediente importante: uleiul de baza si aditivii. Pentru ca a sti sa alegi si sa schimbi uleiul auto este important pentru masina ta, trebuie sa stii ce compusi sunt folositi in realizarea acestuia, astfel incat sa faci alegerea optima pentru autoturismul tau.

Cauti uleiuri de motor de calitate? Gasesti acum si online, cu livrare la domiciliu

La Auchan, poti sa gasesti online uleiuri auto intr-o gama larga, alaturi de multe alte produse pentru casa, gradina si masina ta, cum ar fi accesorii auto sau elemente electrice auto.

Alege sa cumperi ulei de masina de calitate, prin livrare la domiciliu, ridicare gratuita din drive sau prin ridicare gratuita din magazin, chiar in 2 ore. De asemenea, fa o lista si cu alte produse esentiale, precum accesorii auto pentru iarna, pentru ca vei avea cu siguranta nevoie si de ele odata cu venirea sezonului rece.