Produse

Tricicleta pentru copii - perfecta pentru a motiva copilul sa faca miscare

Incurajarea copiilor sa faca sport de la o varsta frageda poate fi un proces simplu si placut atat pentru copil, cat si pentru parinte, atunci cand gasesti o modalitate prietenoasa copilului de a-l obisnui cu miscarea. Tricicleta pentru copii fara pedale este un bun inceput ca cei mici sa inteleaga mecanismul de functionare al tricicletei si sa fie atras de aceasta masinuta colorata si atractiva pentru copii. Tricicletele din magazinele Auchan sunt concepute dupa un design modern, astfel incat sa trezeasca interesul copilului si sa-l motiveze sa conduca masinuta, indiferent daca are pedale sau este fara pedale. In oferta noastra gasesti triciclete si masinute pentru copii ieftine, ce va fi o sursa de fericire pentru copilul tau.

Masinuta pentru copii va ajuta copilul tau sa-si dezvolte abilitatile locomotorii si orientare in spatiu

Masinutele pentru copii si tricicletele sunt vehiculele mici, pe care le vor indragi copii tai. Folosind miscarea picioarelor, copilul va fi motivat sa se deplsaeze, pentru ca sa inainteze cu tricicleta sau masinuta achizitionata. Incercand sa se miste, micutul va antrena picioarele si urmand un traseu, va invata sa se orienteze in spatiu si se va distra facand miscare la cea mai frageda varsta. In plus tricicleta sau masinuta va fi o metoda perfecta pentru a obisnui copilul cu sportul si va avea un somn profund in timpul noptii.

Daca esti in cautarea jucariilor pentru timpul liber al copilului, precum seturi de constructie, jucarii pentru baieti sau pentru fete sau cauti articole si accesorii sportive pentru a face sport cat copilul se joaca, acceseaza ofertele noastre online sau viziteaza-ne direct in magazinele Auchan.