Copilul tau poate sa devina un adevarat arhitect prin cele mai interesante jocuri de construit, disponibile in oferta Auchan.

Pentru copii, lumea intreaga nu este altceva decat un mare loc de joaca iar curiozitatea micutilor nu inceteaza sa ne uimeasca. In multe situatii, copiii sunt mult mai atenti la ce este in jurul lor decat adultii, iar cei mici vor mereu sa afle cum se construiesc diferite lucruri. Asa ca de ce sa nu puna chiar ei osul la treaba? Prin aceste jocuri de construit, copilul tau isi va putea exersa creativitatea si capacitatea de a rezolva probleme si de a trece peste piedici.

Jocurile de constructie ofera micutilor o activitate lejera, dar in acelasi timp provocatoare, care ii va determina sa nu cedeze in fata adversitatilor si sa isi duca la capat misiunea.

Prin aceste seturi de constructie, vei oferi copilului tau sansa de a construi ceva de la zero iar el va avea ocazia la sfarsit sa vada rezultatul muncii sale. .

In gama Auchan vei gasi setul de constructie de 200 de caramizi pentru cei cu imaginatia larga, dar si jocul figurilor geometrice, cu figuri de diferite marimi si culori pentru a starni curiozitatea copilului tau.

Jocurile de construit vin sub diferite forme pentru a satisface gusturi variate. Si cum orasul poate fi cel mai viu loc de joaca pentru un copil, masina de tractare BanBao este alegerea perfecta pentru cei care vor sa devina creativi.

La Auchan vei gasi acele jocuri de construit care vor hrani foamea de cunoastere si creatie a copilului si ii vor stimula dorinta de a descoperi lumea din jurul sau. La varstele fragede copiii vor sa investigheze tot ce este in jurul lor, dar sa si demonstreze de ce sunt capabili, astfel ca jocurile de construit sunt alegerea perfecta.