Produse

Ghiozdane – modele compartimentate pentru gradinita si scoala

Copilul tau paseste in primul an scolar si simtiti impreuna emotiile unui nou inceput? Inveseleste-l cu ajutorul modelului preferat din ghiozdanele puse la dispozitie de magazinul nostru. Copiii pun pret pe designul produselor, asadar opteaza pentru un ghiozdan ieftin de scoala sau gradinita, cu imprimeuri cool si prevazut cu un sistem de compartimentare adecvat nevoilor sale. Selectia de ghiozdane pentru copii cuprinde variante colorate pentru fete sau negre pentru baieti, ideale atat pentru prescolari, cat si pentru clasele primare sau de gimnaziu. Rucsacurile de scoala pentru copii sunt gata sa fie purtate cu mandrie atat la liceu, cat si in timpul liber, in excursii cu clasa ori drumetii si tabere scolare.

Echipeaza ghiozdanul copilului cu gama completa de rechizite scolare care cuprinde caiete pentru toate materiile si instrumente de scris pentru prescolari, elevi si studenti.

Penare – modele echipate cu accesorii si instrumente de scris pentru fete si baieti

Penarele asigura o buna organizare si depozitare a instrumentelor de scris pentru un ghiozdan perfect ordonat. Colectia include penare speciale pentru fete si baieti. De asemenea, aceste produse dispun de tipuri diferite de compartimentare, in functie de preferintele si nevoile copilului. Astfel, ai la dispozitie penare echipate cu accesorii de papetarie si instrumente de scris. De asemenea, gama cuprinde penare cu 1, 2 sau chiar 3 compartimente si fermoare pentru ca cei mici sa poata transporta simplu si confortabil toate accesoriile scolare. Penarele mici si ovale pot fi integrate cu usurinta in orice tip de geanta sau ghiozdan de scoala.

Ghiozdanele si penarele de scoala sunt confectionate din materiale rezistente la uzura, usor de curatat si care isi mentin culorile ca noi chiar si dupa utilizari repetate.

Stim ca alegerea ghiozdanului si a penarului se poate transforma intr-o misiune destul de dificila, mai ales daca este vorba despre un ghiozdan pentru clasa 0 sau despre un ghiozdan pentru clasa I. La fel se poate intampla si in cazul unui penar pentru clasa pregatitoare, care ar trebui sa fie complet echipat, astfel incat micutul tau sa poata sa-si efectueze temele fara niciun fel de dificultate, adica fara sa-i lipsesca vreun instrument de scris sau de colorat.

Tocmai pentru a-ti simplifica procesul de selectie, in categoria noastra de ghiozdane de scoala si penare am inclus numeroase produse potrivite chiar pentru scolarii aflati in clasele primare - ba mai mult decat atat, chiar si pentru cei care sunt inca la gradinita. Este foarte important sa cunosti lista completa de rechizite inainte de a incepe sa faci cumparaturile necesare - pentru aceasta, consulta-te, din timp, cu domnul educator/doamna educatoare sau cu domnul invatator/doamna invatatoare.

Nevoile difera de la un ciclu de invatamant la altul si chiar de la un an la altul: astfel, pentru clasele primare va fi necesara achizitia unui ghiozdan 1-4. Gama noastra de ghiozdane si penare include produse cu un raport calitate-pret foarte prietenos. Astfel, daca esti in cautarea unui ghiozdan ieftin sau a unui penar ieftin pentru micutul tau, cu siguranta ca il vei gasi in catalogul nostru, fara sa fie necesar sa dai o mica avere.

Preturile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt accesibile, iar calitatea produselor este garantata.