Carne congelata

11 Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Carne congelata – sursa de nutrienti esentiali de care are nevoie organismul

Produsele din carne apartin uneia dintre cele mai importante grupe de alimente. Carnea congelata contine minerale si vitamine, astfel incat sa ofere organismului micro si macronutrientii de care are nevoie.

Printre minerale se numara magneziul. Acesta intareste oasele si are rol in sinteza de vitamina D. Printre vitamine exista vitamina E, cu rol antioxidant, si complexul de vitamine B. Prin urmare, importanta consumului de carne este evidenta. De aceea, Auchan iti pune la dispozitie mai multe tipuri de carne dintre care tu sa alegi exact ceea ce iti place sa consumi: produse de pescarie, carne de vita si manzat, carne de oaie sau miel, carne de porc etc.

Burta de vita congelata – printre preferintele de necontestat ale romanilor

Fiecare persoana prefera, intr-o mai mare sau mai mica masura, un anumit tip de preparat. Insa, fara indoiala, burta de vita congelata este in top. Asta deoarece savoarea unei ciorbe de burta tipic romaneasca este incontestabila.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim doar produse de calitate, in magazinul nostru vei gasi sortimente de burta congelata de la producatori de top. In plus, pentru ca o mare parte a populatiei este mare consumatoare de carne de pasare, vei gasi si ficat de pui congelat la un pret foarte bun, alaturi de pipote congelate, gaturi de pui sau pulpe cu spate. Mai mult, vei gasi chiar si mancare gatita. Toate acestea datorita faptului ca punem nevoile clientilor pe primul loc.

Si cum stim ca o dieta echilibrata le cuprinde pe toate, te asteptam sa comanzi lactate, mezeluri si carne, dar si legume si fructe proaspete!