Pouce

Produse
Filtre
Subcategorie
Ambalaj
Aroma
Cantitate
Cantitate / pachet
Categorii produse
Cod
Dieta si lifestyle
Din aceasta categorie
Marca Proprie
Marime
Mod ambalare
Procent de grasime
Specialitate
Talie
Tip ambalaj
Tip carne
Tip Produs
Varsta
Interval preț

POUCE: Brandul Auchan cu Eticheta Verde

Pouce este un brand emblematic al companiei Auchan, recunoscut prin eticheta sa verde-galbena, care simbolizeaza accesibilitatea si calitatea produselor sale. Acest brand se adreseaza tuturor consumatorilor care isi doresc produse de calitate la preturi accesibile, fara a compromite standardele de siguranta si protectia mediului.

Ce este Pouce?

Specificul brandului Pouce se reflecta prin amploarea gamei sale de produse, care cuprinde atat produse alimentare, cat si produse pentru igiena si ingrijirea bebelusilor, produse pentru scoala si birou, textile de casa, produse pentru curatare si multe altele. Pouce ofera o gama larga de produse, toate la preturi accesibile, facandu-l un brand atractiv pentru consumatorii care isi doresc sa economiseasca fara a face compromisuri la calitatea produselor cumparate.

Povestea Pouce

Povestea brandului Pouce incepe in urma cu mai bine de o jumatate de secol, atunci cand Auchan a lansat prima sa marca proprie, care a devenit rapid un succes pe piata. Acest brand a evoluat in timp, adaptandu-se nevoilor consumatorilor si tendintelor pietei, dar mentinand intotdeauna acelasi scop: sa ofere produse de calitate la preturi accesibile. Astazi, Pouce este un brand consolidat si recunoscut pe piata, cu o prezenta puternica in magazinele Auchan din intreaga lume.

Produsele Pouce

Produsele Pouce sunt fabricate cu atentie la detalii si cu respect fata de standardele de siguranta si protectia mediului. Brandul se straduieste sa ofere produse de calitate, care sa indeplineasca nevoile consumatorilor, fara a-i face sa sacrifice calitatea pentru pret.

Gama de produse Pouce cuprinde o varietate de produse alimentare, de la alimente de baza la produse cu un continut ridicat de proteine, produse pentru igiena si ingrijirea bebelusilor, produse pentru scoala si birou, textile de casa, produse pentru curatare si multe altele.

Produsele alimentare Pouce sunt variate si includ produse de baza precum faina, zaharul, sarea, dar si produse cu un continut ridicat de proteine, precum carnea sau produsele lactate.

Gama de produse pentru igiena si ingrijirea bebelusilor Pouce este conceputa pentru a indeplini nevoile specifice ale bebelusilor si a oferi parintilor o gama larga de produse accesibile, dar totusi de calitate. De la tesaturi moi si hipoalergenice pentru paturile bebelusilor, la produse de igiena, precum creme sau servetele umede, Pouce ofera o gama completa de produse pentru ingrijirea bebelusilor.

Produsele pentru scoala si birou Pouce sunt concepute pentru a indeplini nevoile specifice ale acestui segment de piata. De la creioane si caiete la produse pentru organizare, Pouce ofera o gama completa de produse accesibile si de calitate pentru scoala si birou.

Textilele de casa Pouce sunt produse cu atentie la detalii, din materiale moi si confortabile, care ofera un mediu cald si placut. De la prosoape la halate de baie, produsele Pouce ofera un confort de neegalat in propria casa.

Produsele pentru curatare Pouce sunt produse eficiente, cu atentie la detalii si respect fata de standardele de siguranta si protectia mediului. De la detergenti la produse pentru curatarea mobilierului, Pouce ofera o gama completa de produse pentru curatare, cu un raport calitate-pret remarcabil.