Produse

Sano - Expertul in curatenie si igiena

Sano este un brand recunoscut la nivel global pentru produsele sale de calitate superioara in domeniul curateniei si igienei. Fondata in 1965, de Bruno Landsberg, compania a castigat increderea consumatorilor din intreaga lume prin crearea unui portofoliu vast de produse, care sunt concepute pentru a raspunde nevoilor si preferintelor acestora.

O poveste de succes Sano - De la balsam de rufe la detergent de vase

Sano este liderul de piata in preferintele consumatorilor pentru produse de curatenie a casei si de igiena. Brandul este prezent in peste 40 de tari din intreaga lume, cu cinci filiale in Europa de Est. In Romania, Sano este prezent de mai bine de 15 ani si ofera consumatorilor sai peste 600 de produse intr-o varietate de categorii, inclusiv produse pentru spalarea rufelor, produse de ingrijire a locuintei, produse de curatare si igiena, odorizante, insecticide, produse din hartie si multe altele.

Produsele Sano sunt concepute cu grija, tinand cont de sanatatea si confortul consumatorilor. Fiecare idee de produs nou este analizata si dezvoltata pentru a fi potrivita stilului de viata, nevoilor si preferintelor oamenilor.

Specificul brandului Sano

Sano este un expert in curatenie si igiena, iar fiecare produs Sano este creat cu un scop precis - de a ajuta consumatorii sa aiba grija de casa si sa se simta confortabil si in siguranta in propriul spatiu. Brandul se mandreste cu portofoliul sau vast, care acopera o gama larga de produse, inclusiv cele dedicate segmentului HoReCa si cel industrial.

Produsele Sano – Solutii optime pentru curatarea si igienizarea casei tale

 1. Detergent de vase Sano Spark
  Detergentul de vase Sano Spark este conceput pentru a oferi o curatare eficienta si rapida a vaselor murdare. Formula sa puternica indeparteaza murdaria, grasimea si resturile de mancare, lasand vasele curate si stralucitoare. Datorita formulei sale concentrate, acest detergent de vase ofera un randament ridicat si economiseste spatiu in bucatarie.

 2. Balsam de rufe Sano Maxima
  Balsamul de rufe Sano Maxima ofera o protectie de durata tesaturilor, lasandu-le moi si parfumate. Formula sa cu microcapsule parfumate elibereaza un miros placut pe parcursul intregii zile, iar tesaturile raman moi si usor de calcat. Balsamul de rufe Sano Maxima este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat rufe si ofera un randament ridicat.

 3. Solutie anticalcar si antirugina Sano
  Solutia anticalcar si antirugina Sano este conceputa pentru a indeparta petele de calcar si rugina de pe suprafetele din baie si bucatarie. Formula sa puternica indeparteaza depunerile de calcar si rugina fara a dauna suprafetelor, lasandu-le curate si stralucitoare. Aceasta solutie este perfecta pentru curatarea robinetilor, cadelor de dus, chiuvetelor si a altor suprafete din baie si bucatarie. Solutia anticalcar si antirugina Sano ofera un randament ridicat pentru a economisi timp si efort.

 4. Odorizant pentru bazinul toaletei Sano
  Odorizantul pentru bazinul toaletei Sano este conceput pentru a oferi o igiena optima si un miros placut baii tale. Formula sa puternica indeparteaza petele si mirosurile neplacute, iar aroma sa proaspata si placuta lasa baia curata si parfumata. Acest odorizant este usor de utilizat si foarte eficient.

In concluzie, Sano este un brand de incredere in domeniul curateniei si igienei, cu o istorie bogata si un portofoliu vast de produse. Produsele Sano sunt create cu atentie si cu grija pentru sanatatea si confortul consumatorilor sai, iar fiecare produs este optimizat pentru a fi potrivit stilului de viata, nevoilor si preferintelor acestora. Indiferent de problema, Sano are o solutie de calitate si economica.